Siirry sisältöön
Pelottaa

Moi. oon 12wee tyttö, ja meijän
Luokalle tulee kesäloman jälkeen kaks uutta poikaa. Ja koska mua on kiusattu ennen, ja nyt pelkään, että jos nerupee kiusaamaan mua ja sitte ne muutki taas aloittaa. Mitä voisin tehä?Ja mun toinen asia, että… tä kuulostaa aika tyhmältä, mut musta tuntuu, et oon ihasunu meijän opettajaan. Se tuntuu vaan oudolta olla sen lähellä. Se on kyllä aika häiritseväär ku se tuijottaa rintoi ku puhuu mulle. Tää opettaja on siis mies. Ja mä tyttö.

red

on ihan ok ihastua opettajaan mutta jos hän kattoo sun rintoja tai kehoasi, hän 100% pedari joten voisit kertoa jollekin tästä häirinnästä esim. äiti tai kaveri.Jos sinua aletaan kiusaamaan, kerro isällesi tai äidillesi. VOIMIA

rebe

Hei! :) mitä jos menisit puhumaan noille uusille pojille, ennen kuin muut ehtivät? Ehkä saat heistä hyvätkin kaverit. Sinun ei kuitenkaan ole pakko tutustua ja tulla toimeen kaikkien kanssa.Jos kiusaaminen jatkuu, niin muista ettei se ikinä ole sinun vikasi,olet aivan mahtava sellaisena kuin olet! :) Minuakin on kiusattu ja yhtenä päivänä olin jotenkin niin rohkea että sanoin kiusaajille suorat sanat, siihen se sitten lopahtikin, eivät uskaltaneet enää katsokaan minuun päin. Näytä olevasi heitä vahvempi ja keskustele vaikka ensin kaverin kanssa, ennen kuin puhut aikuiselle jos se tuntuu sinusta turvallisemmalta. Mitä opettajaan tulee niin on ihanaa että olet ihastunut! Opettaja ei kuitenkaan tunnu kovin ammattimaiselta ja hänen käytöksensä todella huonolta, tästä kannattaa heti puhu jonkun aikuisen kanssa, varsinkin jos opettajan katseet ahdistaa, opettaja voi nimittäin myös kiusata oppilasta.

Nauti kesästä, ongelmat ratkeavat ajan kanssa ♡

John

Pakko vähän korjata tota ekaa kommenttia. [osa tekstistä poistettu]

Jos joku täysikänen henkilö kattelee sun kehoa sillon tällön ni ei se kuule pedariks leimaa. Varsinki opettajasta voin hyvin uskoa et voi kattoa ihan vaan tarkkaillakseen kehitystä. Ja toisaalta jos on vaikka yläaste kyseessä niin jos joku on hyvän näkönen ni miksei sitä kattoa sais, jos ei ni sehä tarkottais että se olis SUN ongelma, ja SUN pitäis pistää jätesäkki päälle ._. Sen verran piti korjata tätä kutosluokkalaista whatever.

Kaikinpuolin muuten ylläolevat vastaukset aika hyviä, ei muuta korjattavaa.

Vastaa aiheeseen: Miten selviän?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top