Siirry sisältöön
Mietityttää..

Mooi
Kertokaa miten sopia riita kaverin kanssa, jonka kanssa ei ole oikein puhevälejä/en omista ENÄÄN hänen puhelinnumeroaan. Menetti minuun luottamuksen.

Mikä lause/juttu olisi sellanen, joka saisi ystäväni miettimään että voisimme sopia riidan? Jokin joka ’koskettaa’ häntä. Eli anteeksipyyntö ei oikein riittäisi. Kiitos:)

Verkk@rit-Valle,Santtu ja Markku <3

Terve! :)

Jos ystäväsi ei enää luota sinuun, niin siitä kannattaisi keskustella hänen kanssaan ja koittaa kysyä hänen numeronsa joltain tai puhua aivan kasvokkain asiasta. Mutta jos hän ei halua keskustella kasvokkain niin lähetä hänelle vaikka kirje, jossa selität asian ja pyydät anteeksi tapahtunutta. Ystävyyden eteen kannattaakin nähdä paljon vaivaa.

Aika lailla sama tilanne

Joo tiiän tunteen. Mul kävi sillein et loukkasin ystävääni kun en miettiny sanojani, eli huomautin hänelle yhdestä jutusta joka oli minua häirinnyt jo jonkin aikaa. Meillä on aikaisemminkin jo ollut pahaa riitaa jonka seurauksena hän esti mun puhelin numeron. No, lopulta riita meni ohi ja ystäväni pahoitteli että oli estänyt mut. Nyt sit meil on uus paha riita. (Voi myös toi esimurros ikä vaikuttaa mulla ) Jonka seurauksena hän esti mun WhatsApp numeron👎:/ Hmm en tiiä mitä voin tehä. Jos riita saadaan joskus selvitettyä ei me voida enää soitella tai viestitellä mitenkään… Eli siihen loppui kyläilyt , uimiset, huvipuisto retket, IHAN KAIKKI! 😔

Tyttö

Mullakin on mun kaverin kanssa riita, en tiiä mitä laittaisin sille ei olla estetty toisiamme missään. Tää riita on kestänyt jo 2kk en oo uskaltanut kysyä että voitasko olla enää kavereita. Mut tänään ehkä laitan sille viestii🙂

Tyttö m.j

Moi entä jos on tullut riita siitä että se ei ole minun kanssa
vaan muitten kanssa.

Ja suuttuu siitä myös kun minun kaveri puolustaa.
ja se ei palauta minulle paras kaveri korua
ja tämä riita on kestänyt kohta 3kk

PuShEeN😍✨

Kaikilla on aina joskus riitoja kaverin kanssa, mut on tosi tärkeätä että meette puhumaan sille ja sopimaan taas asiat kuntoon. Jos et uskalla niin mä voin sanoa et ei riidat melkein koskaan vuotta pitempään (okei tiedän aika laiha lohtu).

Toivottavasti löytyy teille joku ratkaisu tähän ongelmaan!! Ei oo mukavaa olla riidoissa:(

Vastaa aiheeseen: Miten sopia riita kaverin kanssa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top