Siirry sisältöön
13v tyttö

Moi! Mä oon super huono kirjottaa mitään mut ajattelin kysästä ku tykkään yhestä pojasta nii miten voisin tehä siihen hyvän ensivaikutelman yms?

Poika

Ole itsesi

boyyyyy

puhumalla rehellisesti boyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

anttimantti

Tossa on jo aika tyhjentävä vastaus, mutta voisin koettaa vielä vähän lisä vinkkiä antaa. Eli joo, kaikista paras tapa on vaan olla oma ittes, siitä lähetään. Nyt kun ei sun kertomuksesta ilmene että ootko jo tän kanssa minkälaisissa puheväleissä eli että onko sulla jo joku ”yhteys” häneen niin heittelen näitä sitten. Elikä jos ei mitään kontaktia ei tähän vielä ole, niin ehkä helpoin tapa lähtee liikkeelle on kattoo tätä silmiin ja hymyillä tälle, vielä parempi jos pääsisit jutteleen tän kanssa. Olisit oikeesti kiinnostunut siitä mistä hän puhuu ja niin edelleen. Jos ootte käytännössä samaa kaveriporukkaa ja/tai muuten jo tunnet tämän hyvin, niin sitten pitäis olla aika helppo lähtee kertoon näistä sun tunteista tälle, jos taas tää kyseinen henkilö ei ole ihan niin tuttu niin kannattaa rauhassa ensin tutustua ja ottaa kontaktia tähän. Ja parhaiten näissä kummassakin onnistut todella olemalla vaan oma ittes. Onnea matkaan :)

Yhes suhtees ollu tyttö😬

Haluisin tehdä hyvän yhteen 07 ja siis oon ollu vaan yhdes suhtees⬆️ Ja pilasin jo toisen et joo helppikää vähä!!

Poika 08

No siis poikiin saa tehtyä vaikutuksen kyselemällä pojasta ja pojan tunteista ja vastaamalla rehellisesti pojan kysymyksiin. Korotan miettiä että mitä pojalle sanoo koska pojat voi ajatella että teit ei kiinnosta niitten tunteet🙂

poika06

Juttele hänelle normaalisti, tekee vaikutuksen. Sitte, kun uskallat ja luotat häneen, niin kerro hänelle jotain luottamuksellisia asioita, älä kuitenkaan hirveän vakavia muiden käsissä. Luottamus tuntuu toisesta hyvältä.
Siinä pari vinkkiä.

Vastaa aiheeseen: Miten tehdä hyvä ensivaikutelma poikiin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top