⭐🔷️Kristallienkeli🔷️⭐

Moi! Olen 13- vuotias, ja olen menossa yläasteelle. Haluaisin vähän kysellä yläkoulusta.
1. Miten voin tulla suosituksi? Haluaisin heti ekana päivänä saavuttaa suosiota, mutta miten?
2. Onko aina tietyn tyyppiset oppilaat omissa ryhmissään koulun pihalla??Esim. Kovikset, tavikset, teiniritsat ja muut nämä ryhmät.
3. Miten voisin päästä yhden pojan kaveriksi, josta olen kiinnostunut jo pitkään? Sanotaan vaikka nyt Kasper. (Ei oikea nimi). Tämä Kasperi hengasi pihalla aina tiettyjen oppilaiden kanssa. Eniten se oli Toivon (keksitty nimi) kanssa. Ne käyttäytyi huonosti ja kovaäänisesti, ja esitti kovia. Mutt sitten, kun tämä Toivo lähti pois, niin tämä Kasper käyttäytyikin tosi hyvin. Eli aina Toivon kanssa huonosti, mutta ilman toivoa hyvin. Nyt tämä Toivo ei tule luokalleni, joten Kasper ei tule käyttäytymään huonosti. Miten voisin päästä Kasperin kaveriksi?
4. Jos olen biologisesti kahta sukupuolta, pitäisikö mun valita jompi kumpi sukupuoli, jotta soveltuisin koulun normeihin? En vaan osaa päättää, kumpaa haluan olla.

Tässä oli mun kysymykset yläkoulusta, näihin voitte vastata, jos osaatte. Hyvää kesää! :)

Epäluova henkilö

Hei!
Nyt kyllä tämä on pähkinä purtavaksi henkilölle joka ei ikinä ole ollut ylä asteella suosiossa!
Mutta kaikki ylä asteet on vähän erilaisia mutta kerron meidän koulu suosittujen keinot!
1. Yritä saada mahdollisimman monta ystävää/kaveria! Sillä tavalla monet muut saavat tietää sinusta!
2. Meillä yleensä kaikki on sisällä välitunnit(paitsi kevätlukukaudella lopussa ja syyslukukauden aulssa) Mutta meidän koulussa yleensä kaikki ”kuuluisat” hengailevat välituntien aikana ala-aulassa. Valmistaudu siihen että jotkut alkavat polttamaan ja käyttämään aineita joita alaikäiset eivät saisi käyttää! Eli siis jotkut ihmiset suoraan sanoen tuo röökin ja vapen hajun luokkaan ja käytäville. Yleensä nämä ovat myös henkilöitä jolla on paljon kavereita, mutta itse en suosittele heidän kanssa kaveeraamaan koska siitä tulee ylimääräistä dramaa!
3. Kerää rohkeutta ja mene puhumaan hänen kanssaam! Kokeile sitä!
4. Okei, tämä on kyllä tosi hankala mutta kokeillaan… lyhyen pähkäilyn jälkeen päädyin tulokseen että entä jos et valisisi kumpaa olet, ole vain kuka haluat olla!
Toivon että tämä sitten auttaa yhtään sinua!
Onnea sinnepäin!<3

👽🐠

Oo just oma ittes ja älä esitä semmosta, joka ei tunnu just sulta <3 Sillee saa esim. Uusia kavereita ja vois ”kasper’ kiinnostua susta kunha oot oma ittes <333

PuShEeN😍✨

1. Pääset suositus jos oot kaunis, hyvä koulus ja ennen kaikkea kiltti. Kaikki ne on suosittuja joita ihaillaan niiden kauneuden ja kiltteyden vuoksi. Kannattaa 5odellkin aloittaa uusi tyyli tai laittaa aiempaa huomiotaherttävämpiä/kauniimpia vaatteita. Niin ihmiset saa susta uuden näkemyksen.
2. No yleensä ainakin ”coolit” on yhdessä joko pelaamassa jotain peliä esim polttopallo tai sit ne vaan puhuu jossain nurkas.
3. Jos haluat pojan huomion kannattaa vähän flirttailla muttei liikaa kos se on vähän outoa. Kannattaa katsoa miten kävelet ja seisot ja että onko asento cool.
4. Joo ehkä niin mutta oon huomannu että pojat ei oikein ennen teini ikää tykkää kuin kauniista tytöistä ja se saattaa olla tosi turhauttavaa.

Hyvää jatkoa kaikille ja onnea uuteen kouluvuoteen!!!<3<3<3

1. Ensinnäkin miks haluaisit suosituks? Eikö riitä jos sulla on vaa tarpeeks omia kavereita. Ja toisekseen älä yritä päästä suosituks ei oo sen arvosta. Mutta jos nyt välttämättä silti haluat nii sun koulumenestyksellä ei oo siihen mitää merkitystä eikä aina edes kiltteydellä. Lähinnä se että oot sosiaalinen ja nätti nii sillä pääsee pitkälle.

Kaksi yläkouluvuotta käynyt

Hei,

Vastailen kysymyksiisi parhaani mukaan oman yläkoulukokemukseni pohjalta, numerojärjestyksessä kuten kysymyksesi esititkin.

1. Valitse ensin, minkälaisten ihmisten joukossa haluat saavuttaa suosiota. Et voi olla kaikkien suosima. Harkitse tarkkaan, haluatko olla suosittu porukassa, joka varastelee kaupasta, juo kaljaa pensaassa illan tullen ja päätyy tekemisiin poliisin ja lastensuojelun kanssa. Kontakteja kannattaa luoda kaikkien ihmisten kanssa, jotta opit tuntemaan heidät paremmin. Kaikista ei tule kuitenkaan kavereitasi.
2. Tuoreet seitsemäsluokkalaiset varmaankin pysyvät porukassa, missä on omia ala-asteen kavereita tai muita tuttuja. Myöhemmin samanhenkiset oppilaat löytävät kyllä uusiakin tuttavuuksia.
3. Yritä hieroa tuttavuutta Kasperin kanssa. Jos Toivo on kuitenkin samassa koulussa rinnakkaisluokalla, voi käydä niin, että Toivo ja Kasper alkavat olemaan yhdessä välitunneilla. Sinun kannattaa tällöin mahdollisimman ajoissa saada hyvä suhde Kasperiin, niin ehkä tämä ymmärtää, ettei kovan esittämisessä olekaan järkeä.
4. Meillä koulussa on yhteiset käymälät molemmille sukupuolille ja lisäksi muutama erillinen naisten vessa. Liikunta on kuitenkin jaettu tytöille ja pojille erikseen. Tälläisessä tapauksessa sinun kannattaa pysyä saman sukupuolen liikuntatunneilla, jos haluat välttyä (joskus jopa töykeiltä) kysymyksiltä sukupuolestasi. Olet varmasti joutunut tälläiseen tilanteeseen aiemminkin esimerkiksi uimahallissa. Jos sinulla on suomalainen henkilötunnus, voit mennä siinä olevan sukupuolen mukaan. Miehillä tarkistusmerkkiä (henkilötunnuksen viimeimen kirjain tai numero) edeltävä numero on pariton ja naisilla parillinen.

Hyväää loppukesää sinullekin.

⭐🔷️Kristallienkeli🔷️⭐

Kiitos vastauksista! Haluan sanoa tuolle kaksi yläkouluvuotta käyneelle, että mun koulussa on tytöt ja pojat liikunnassa yhdessä.

Vastaa aiheeseen: Miten tulla suosituksi koulussa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.