Siirry sisältöön
Jos juna on matkalla Kemiin, ja konduktöörin vaimon serkulla on mustikoita pakkasessa, ja naapurilla on vihreät verhot, niin mikä on silloin kissan lempiruoka?

Hei. OOn miettinyt onko minulla diabetes koska sitä on suvussa ja minulla on monesti aamuisin ja iltaisin kova jano ja väsyttää vaikka olisinkin nukkunut hyvin . Luin että noi ovat ainakin joitain merkkejä diabeteksesta, jos joku tietää niin kiitos😇😇😇😇

siivekäs<3

Me käytiin just vähän aikaa koulussa diabetes en kunnolla muista enää mut jos suvussa on diabetestä ja sua janottaa ja pissattaa koko ajan nii mun opettaja ainankin suosittelisi menemään johonki testeihin ja mun tuttavalla todettiin diabetes niin sillä huomattiin se janosta ja sit pahoinvoinnista

le petit prince

Diabeteksen yleisiä oireita ovat myös tahaton laihtuminen ja tarve käydä usein vessassa. En ehkä itse huolestuisi pelkästään noista mainitsemistasi, mutta kannattaa kattoo tilannetta ja puhuu ainakin vanhemmille. Periytyvyydestä: olettaen että olet nuori, en olisi huolissaan. Yleensä puhutaan kakkostyypin diabeteksesta, kun puhutaan alttiudesta. Ykköstyypin diabetes on autoimmuunisairaus ja esiintyy lapsissa useammin, kun taas kakkostyyppi on lapsilla ja nuorilla harvinainen ja johtuu huonoista elintavoista.
Tietenkään en tiedä tilanteestasi paljoa, joten älä ota sanomaani minkäänlaisena diagnoosina

Swarley☕

Kyllä geneettinen alttius on vähintään yhtä suuressa roolissa tyypin 1 diabeteksessa. Toisaalta sillä ei sinänsä ole väliä vaan sillä, sairastuuko vai ei. Mutta jos suvussa on diabetesta, oireet kannattaa tutkituttaa.

Vastaa aiheeseen: Miten tunnistaa diabetes?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top