Siirry sisältöön
Nimetön

Siis olen kohta 11 ja mun luokalla on sellai kiva tyttö josta pidän ja en uskalla tunnustaa hänelle tai puhua koska ahdistaa ja tää tyttö on koko ajan sen kaverin kaa ja en tiedä puh tai someja

Tytsy12

Voit vaikka kysyä sun kavereilta sen tytön puhelinnumeroa. Jos et saa sitä niin jos teillä on koulussa joku ryhmätyö/parityö niin voit siinä kysyä tytön puhelinnumeroa. Jos et kuitenkaan mitenkään saa sitä numeroa niin voit vaikka katsoa hetken jolloin hän on yksin. Älä pety koska ei hän välttämättä pidä sinusta. Mene rohkeasti puhumaan tunteistasi tai odota vähän aikaa ja mene sitten.

Lotta, verkk@ri

Hei! Voit yrittää esimerkiksi luoda häneen kaverisuhdetta ja puhua hänen kanssaan. Voisitko koulussa kysyä häntä koulun jälkeen jonnekkin ulos tai vaikkapas teidän luo ja voisitte siellä puhua sitten rauhassa? Voit silloin vaikka kysyä someja tai puhelinnumeroa ja vaikka viettää sitten aikaa enemmän aikaa yhdessä. Ei ole mikään kiire tunnustamisessa. Tunnustat sen sitten kun olet valmis ja koet sen mahdolliseksi itsellesi. Tsemppiä jatkoon!

12 vee tyttö

Omasta mielestä kannattaa aloittaa hitaasti ja alussa kun tulee käytävässä vastaan käytävässä niin hymyile hänelle.

Ole muutenkin avulias ja kum koet että olette läheisempiä niin vitsaile VÄHÄN hänelle (ei liikaa koska silloin voi tulla ahdistunut olo).
Ala juttelemaan hänelle ja koita tutustua paremmin. Lopulta voit kertoa tunteistasi.

Liian aikaisin ei kannata kertoa koska hän ei ota tosissaan.

Vastaa aiheeseen: Miten tunnustaa tunteet tytölle

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top