Siirry sisältöön
juu

moi, alotin just seiskan ja mun rinnakkaisluokalla on yks tyyppi joka vaikuttaa tosi kivalta, ja haluisin tutustuu siihen. mulla on sen kanssa liikkaa, kässää (istun siellä sen vieressä), kemiaa ja köksää, nii voisin ainaki kässässä jutella sille jotai :D. oon ambivertti ja alussa oon ujo mut sitte ku se juttu alkaa sujumaan nii oon aikas avoin ja ulospäin suuntautuva. ja sit mulla ei myöskää oo mitää someja (ei ees snäppiä, koska vanhemmat ei anna ladata sitä).
eli miten voisin alottaa keskustelun täysin uuen tyypin kanssa? ja kiitos kaikille jotka vastaa!

juuh

jos aijot puhuu sille esim siellä kässän tunnilla nii voit vaikka kysyy siltä apua tai sit vaa alkaa jutteleen ihan suoraan jostain:)

Bubbles🔵

Mä en tiiiä kyllä oikeen itellä kans aika samanlainen tilanne rt alotin siis yläasteen ja en osaa tutustuu ehk pitäis vaan ekaks puhuu siit aineest vaik ja sit puhuu toisist asiost emt mut ❤️

🌼Tyttö 08🌼

Hmm… Ei nyt tule mitään ihmeellistä mieleen, mutta voisit ainakin aloittaa kyselemällä ihan perusjuttuja, lempivärit, -eläimet, -kouluaineet, -kappaleet ja vaikka mitä hän teki kesälomalla. Hyvä alku on myös moikata aina kun näet hänet; se antaa positiivisen ja ystävällisen kuvan itsestäsi, muttei ole liian päällekäyvää. Ja hei, tosi hyvät mahdollisuudet tutustua, kun kerran istutte vierekkäin😉

13v tyttö :)

Perus ”Moi, miten menee(/miten sun kesäloma meni)?” on iha hyvä aloitus. Myöhemmin voit kysellä vaik harrastuksista, lemmikeist tai musamaust :)

Vastaa aiheeseen: miten tutustua??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top