Siirry sisältöön
Sofiaaws

Hei! Olen ihastunut yhteen poikaan joka on meidän koulussa, mutta on minusta vuotta nuorempi. Minulla on sen numero ja ollaan juteltu tosi vähän. Miten voisin luoda keskustelua ja ylipäätään tutustua häneen paremmin??

CRAZYdude

Hmmm… voisit ehkä joskus käydä hänen luona. Minullakin on aika paljon huolia. Olen 12v poika ja haluaisin oman suhteen. Mietin, että jotenkin myös jotkut treffit olisi hyvä idea jos on oma ihastus. Jossakin ravintolassa tai huvipuistossa tai muuten vain kaverin luona käyminen.

moi

KÄY KYSYMÄSSÄ

CRAZYdude

Jep. Mutta ei aina voi olla varma, joten tsemii! (Ite olen kysynyt 27 kertaa (ihan oikeesti))

mikael kirilov

no voi mursun pylly mee sen luo ja bum bum

mikael kirilov

lol

Pertti

Tutustu mihin 😎

Moimoi

Tutustu muhun

Kristallisusi

Kannattaa olla rauhallinen ja pyytää hänen numeronsa. Sitten sitä kautta voi kertoa viesteissä siitä että onko ihastunut henkilöön. Älä murehdi jos hän sanoo että et pidä sinusta. Muista! Ole rohkea! Tsemppiä!

Yksinäinen vaeltaja 😂

Oon 06/13. En ole mikään laiha enkä läskikään. Luokallani on poika josta pidän. Katseemme kohtaavat joskus. Poika on ujo jos porukassa ei ole muita poikia. Jos laitan Hänelle viestiä hän Katsoo ne Mutta ei vastaa niihin. Olen tykännyt hänestä jo kohta 5 vuotta. Auttakaa plis. PS. yleensä pelaamme ”joskus” yhdessä videopelejä tai jotain muuta. Ja joskus puhumme puhelua. Ja vielä se että en tiedä tykkääkö hän minusta. Sillä meidän luokalla on Kaikki Laihoja (luurankoja) paitsi minä. Oon ainut semmonen suht normi painoinen. [osa tekstistä poistettu] Mutta Auttakaa olisit kiitollinen :)

Kata, verkk@ri

Aloita ihan arkisista asioista, kysy mitä kuuluu ja pyydä kahville tai leffaan. Siitä se sitten lähtee jos niin on tarkoitus! Tsemiä!

Moikkulit

Olen ihastunut yhteen meidän luokkalaiseen mutta en uskalla kertoo sitä sille!!😘😘😍😚😙💔💔💔

Random ihminen

Oon ihastunu yhteen tyttöön joka on mua vuoden vanhempi. Ollaan sen kanssa samassa harrastuksessa kun harrastetaan paritanssia ja ollaan siinä pari. Jutellaan iha semi paljo ja yleensä se ei oo ainakaan ihan hirveetä mut ei me sit muuten olla tekemisissä eikä ees viestitellä missään. En tiiä mitä pitäis tehä. Auttakaa pls.

Nainen

Moi oon kiinnostunut yhestä tyypistä instassa katellu sen kuvia jne….no laitoin sille viestiä yksityisellä… että moi ei tunneta mistään mutta ois kiva tutustua suhun se ois suuri kunnia jne…ja kysyin onko varattu mutta en oo saanu vastausta siihen vielä enkä ees tiiä onko se nähny sitä viestiä!

Vastaa aiheeseen: Miten tutustua ihastukseen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top