Siirry sisältöön
💗

Moikka vaan. Oon tällänen 13v tyttö joka on aika ujo ja hiljanen. Olis mukava saada lisää kavereita ja juttuseuraa kun tuntuu että elämä vaan menee samaa rataa. Onko kellään vinkkejä miten aloittaa keskustelua toisten kanssa ja tutustua paremmin?

testomies18

oot siinä iässä että turhaan stressailet tuollaisessa asiassa ajan mittaa kyllä tutustuu. jos haluat aloittaa keskustelua ja tutustua niin tekemällä sen oppii, se voi olla vaikeaa mutta yritä kerätä rohkeutta ja aloita keskustelu esim: ”moi, näin sut kaukaa ja näytät kivalta tyypiltä, mikä sun nimi on?” toimii aina. siitä vaan lähdet kyselemään niitänäitä mitä harrastaa? mitä tykkää tehdä vapaa ajalla? jne.

Pusipusi

Moiiii!!!!! Oon ehkä täydellinen apu tohon!!!
Oon siis tosi sosiaalinen ni siks. Mut voit aloittaa keskustelun kertomalla sun nimen ja sit kysyt sen nimeä, sen jälkeen voi aloittaa keskustella minkä ikänen on ja mistä tykkää esim lempi eläin. Mut jos et uskalla ni rohkaise ittes ei sul oo mitään menetettävää

ystävä

Kannattaa kysyä kuulumisia ja perus kysymyksiä kuten harrastuksista, sisaruksista tai lemmikeistä tms. Yleensä ihmiset vastaavat niihin mielellään.

M [nimimerkkiä muutettu]

Eka varmaan kandee näyttää iloiselta tai vaikka tarkkailla mitä se tekee. Niin tai sitten voi jutella kouluun liittyvistä jutuista, koska kaikki tietäää ne.

Päivänsäde

Siis keskustelua voi alottaa ihan mistä vaan koska kaikilla on jotain yhteistä. Esim jos ootte samas koulus nii voi vaikka alottaa kysymällä tietääks se toinen jotain outoo opee. Tai jos ootte samois harrastuksis nii niistä sitte. Tai jos ei muuta nii vaikka säästä!

Saviruukku

Moi :D oon 14v tyttö ja parhaat vinkit tähän on, että mietit asiaa minkälaisena ihmisenä haluat näyttää itsesi, ja minkä kuvan haluat muiden saavan. Sellanen oman identtiteetin löytäminen auttaa siihen että pystyt laittamaan ittes esille. Keskusteluissa kannattaa olla se osapuoli joka pyrkii vastaamaan asioihin silleen mahdollisimman reippaasti ja kehittävästi.
Vaikka olis ujo ja hiljanen niin siihen sosiaaliseen persoonaan voi oppia :)

Nuoriaikuinen

Moi! Sun kannattaa vaan rohkeesti mennö koulussa esim juttelemaan uusille ihmisille. Kyselet että mitä kuuluu ja haluaisiko tutustua että olis mukava löytää ystäviä. Itsehän menin suoraan kysymään nykyiseltä parhaalta kaveriltani suoraan puhelinnumeroa😅

Karkki

Moii, Aloita keskustelu vaikka kysymällä ”mitä kuuluu?”. Sillä pääsee jo pitkälle. Riippuu myös henkilöstä keheen haluaisit tutustua enemmän.

E [osa nimimerkistä poistettu]

Moi! Oon 12v poika ja sama juttu. Mäkin haluisin saada lisää kavereita ja yritän ettii.

Vastaa aiheeseen: Miten tutustua tyyppeihin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top