Siirry sisältöön
Ömm

Olen ahdistunut, koska olen itse 16 vuotias tyttö, jonka iho on jo pahimman ”murkkuuden” yli päässyt. Kuitenkin harmittaa katsoa miten muiden iho hohtaa vaaleutta ja he ovat posliinisia kuin nuket. Itselläni tuntuu olevan samea iho, ja hyvin likaisen oloinen. Vaikka finnejä ei ole enää, niin näytän jotenkin ”karhealta”. Siis ihossa on epätasaisuuksia, vaikka eivät punoita tai muuta. Hiuksetkin ovat kuivat ja lisäävät tätä tunnetta, että näytän kuin hiekkapaperilta konsanaan. Miten saan ihoni niin sileäksi? Meikilläkö? Minusta meikki tuntuu pahenavan näköäni, enkä käytä sitä enää. Mutta mitäs sitten?

Salainen kumppani

Olen pooka, mutta sen tiedän, että he saavat ihon sileäksi käyttämällä ihorasvoja about joka ilta. Hoitoaineet suihkussa (eli tietyt nivea tai Dove suihkusaippuat ja hieronnatkin auttavat ehkä.

Minävaan :)

Yleensä on vaan kiinni ihan geeneissä, jos on silee iho, mutta voi laadukkailla meikeillä ja rasvoilla vaikuttaa asiaan. (: Myös on olemassa jotain hoitoja, jotka auttaa ihoa sileytymään (onko sileytymään ees sana?), mutta ne ei yleensä oo kovinkaan halpoja.

Ressu

Mä oon miettiny ihan samaa, mutta oon huomannu että monella joilla on mukamas ”silee” iho, on semmonen jumalaton kerros meikkivoidetta naamassa, et se naama näyttää tosi sileeltä….

Vastaa aiheeseen: Miten tytöt saatte ihonne niin sileäksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top