Siirry sisältöön
Tyttö010💋

Moikka!
Kirjoitin jo tästä seksuaalisuuden puolelle mutta kirjoitan lyhennettynä tänne saman😜

Eli oon ihastunut mun luokkalaiseeni poikaan😅 ja se on yhteen muuhun tyttöön ihastunut😭

Joten mites unohtaisin ihastukseni joka pyörii mielessäni kokoajan?? Vinkkejä??? Kiitos jos vastaatte❤️❤️

🌹✨010 tyttö✨🌹

Ihastus on aika vaikeaa unohtaa, mutta jos koitat olla katsomatta häneen tai jos koitat nähdä hänessä huonoja puolia se saa sinut helposti unohtamaan hänet.

Esim hän on tullut kouluun uusilla vaatteilla ja hänen tukka on värjätty. Yleensä ajattelisit positiivisesti ja mielestäsi hän olisi ollut niin söpö ja komea. Mutta nyt ajattelet hänestä hetken aikaa negatiivisesti. Ajattelet vaikka näin: ”Nuo uudet housut eivät sovi hänelle yhtään. Hänen hiuksensa ovat liian vanhanaikaista.”

Teet tämän kaiken kuitenkin omassa mielessä, etkä sano mitään ääneen.

Voit myös aina ignooraa häntä ja kuvitella ettei hän olisi paikalla. Öisin ajattele vain kavereitasi ja perheenjäseniäsi.

Se saattaa olla aluksi hankalaa, mutta pystyt siihen. GOOD LUCK❤️🙂

perunamuusi

Heips! Ihastuksia on tosi vaikee vaa ”unohtaa”. Se vie paljon aikaa, varsinkin jos on oikeasti ollut jo pitkään kiinostunut tästä henkilöstä. Voisit kokeilla pitää jonkin päivän vähän niiku ”erosta ylipääsy päivänä”? Osta jäätelöä 948021purkkia, pue mukavat vaatteet, katso maratoonina jotakin romanttista moska sarjaa ja ITKE SIELU ULOS. Tää voi oikeesti auttaa yllättävän paljon. Taisit voit hokea itsellesi että ”Haluan että se on onnellinen. Jos se on onnellinen ton tytön kaa, nii hyvä sille. Mä oon okei tän asian kaa” Nii lopult sä alat uskoo sitä. Tsemppiä tosi paljon! <3

Mushroom <3

Moii! Ite sanoisin, että unohtamisen sijaan sun kannattais yrittää päästä siitä yli. Ala käyttäytyy sitä kohtaan samalla tavalla ku käyttäydyit sitä kohtaan enne ihastumista. Jossain vaiheessa tuut luultavasti tajuamaan, että se ei ehkä sittenkään ollut paras ihminen sinulle. En kuitenkaan sanoisi että sun kannattaisi kieltää sun tunteita sitä kohtaan, anna vaa niiden haihtua pois ajan myötä nii kaikki tulee luultavasti olee hyvin.

Tyttö010💋

Vastauksia pliis! Kuolen!!!

Tyttö010💋

Kiitos vastauksesta ihan rutosti❤️❤️❤️❤️❤️

Tyttö010💋

Koitan heti huomenna noita hyviä neuvoja! Luulen että unohdan hänet🥰

Suklainensydän

Heii!! Toi on vähän onneton tilanne, tsemppiä sinne!! Oon joutunu tähän tilanteeseen itsekin, ja ihastuksen unohtaminen on vaikeaa. En kuitenkaan koe, että negatiivisen ajattelu ois oikea vaihtoehto, koska se saattaa vääristää tätä ihmistä sun silmissä. Vastaus tähän on aika. Ajan kanssa tulee uusii juttui ja vähitellen saat sen unohtumaan. Myös sen hyväksyminen, että sun ihastus on ihastunut toiseen, voi auttaa. Maailma ei kaadu tähän, vaan jatka elämää!!
Voit myös esimerkiksi tehä asioita, jotka kiinnostaa sua ja saa sut hyvälle mielelle esim. Piirtäminen, tanssiminen, valokuvaaminen jne… Tää voi viedä sun ajatukset pois ihastuksesta.

Toivon että kaikki menee hyvin!!

-Suklainensydän <3

Mä yritän yleensä luoda siit ihastuksest toosi ällön kuvan. xD Sen ku vaan mietit jotain tosi ällöö siit ihastukset ja keskityt siihe kunnolla. Ja kas kummaa, ainaku näät sen ihastuksen nii muistat sen kuvan sun mielest. :D !Ei toimi kaikilla mut mulla toimii¡

IndieTyttö🪻💅

Kannattaa olla ajattelematta häntä. Yritä ajatella jotakin negatiivista hänestä, esim jos hän tulee lähelle sinua, ”yäk se tuli noin lähelle” tai et ”toi on ihan v**un sus et joo bye bye ihastus” ja sori jos kirjoitin oudosti😅

Tyttö010💋

Kiitos, ootte parhaita😘
Ps hyviä vinkkejä, käytän edelleenkin kaikkia yllä mainittuja neuvoja😛

🌹✨010 tyttö✨🌹

Ei millään pahalla suklaasydän, mutta en tarkoittanut sitä mitä sinä kirjoitit. Älä ariarvosta minua ja mielipidettäni kiitos. Kerro vain omasi, mutta älä tunkeudu mun asioihin. 😎🔥

Vastaa aiheeseen: Miten unohtaa ihastus?? HELP!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top