Siirry sisältöön
Huolissaan pituudesta

Olen kohta 14 vuotias tyttö. Kasvupyrähdykseni meni jo n. 1,5 vuotta sitten ja luulen etten enää kasva ja pituuteni on 149 cm- 150 cm.
Niin onko keinoja millä voin kasvaa hieman pituutta?

Lehmäkala ( . . )

Hei.
Ei ole.
Valitettavasti sinun on vain odotettava että kasvat lisää.

Minä [osa nimimerkistä poistettu]

Eipä taida olla. Pituus tulee pääasiassa geeneistä, eikä siihen kovin paljoa voi itse vaikuttaa. Ainoa asia, mitä voi tehdä, on syödä hyvin, muttei sekään paljoa vaikuta. Pitää vain yrittää oppia elämään itsensä kanssa🙃.

itsyalocaljonneboi

Ei sun tarvii enää kasvaa pituutta ellet luonnollisesti kasva ku oot just täydellinen omana ittenäs
Ja mun omasta mielest lyhyet tytöt on söpöi :)

Joku

Vaikket kasvaiskaan pidemmäks nii se ei haittaa mitään, mun kaveri on myös aika lyhyt, eikä se kasva siitä varmaa enää hirveesti :p

Poika 16v

Hei ei oo kyllä yhtään paha pituus tytölle ainakaan mun mielestä

:(((

No samaa oon miettiny ku ite oon 11v ja 132cm ja oon meiä luokan vanhin mut lyhin mä oon meiä yht luokkalaist 30cm lyhempi ja must pitäis tulla mun äitiiki lyhempi ja se on ny jotai 160cm😩

joopajoo

Ei sillä oo mitään väliä vaikka et enää kasvaisikaan. Olen itse 16v tyttö ja 160cm pitkä. Yksi kaverini joka on 18v on 153cm pitkä. Ihan normaali hänkin on vaikka aika lyhyt.

Mutta ei siihen kasvamiseen mitään keinoa ole, geenit vaikuttaa.
On minunkin isä 187cm ja äiti 167cm mutta itse olen vain 160.

Pituudella ei ole väliä. (Paitsi jos haluaa malliksi..) Ole vain oma itsesi, se riittää.

Sipuuuulllliii

Joo en kyl oikeen tiiä kun itekkin oon 11v tyttö vanhimmasta päästä ja 142cm ja luokan nuorin joku 156cm mut sori kun en pystynyt auttaan mut kun oot kuitenkin tyttö niin pituudella ei juurikaan ole väliä ja mäkin oon ite välillä valittanut että oon liian lyhyt ikäisekseni :)

Anonyymi

:((( ”No samaa oon miettiny ku ite oon 11v ja 132cm ja oon meiä luokan vanhin mut lyhin mä oon meiä yht luokkalaist 30cm lyhempi ja must pitäis tulla mun äitiiki lyhempi ja se on ny jotai 160cm😩”

Lähes täysin tuttu tunne. Ite oon kans 11v ja suunnilleen 130cm pitkä :( Oon myös yks meijän luokan vanhimmista. 😢

milk

juoppa paljon maitoa ja venyttele niin vahvistuu luut sillee kivasti et

Pätkä

Oon itekki joku 133 ja 11 oon poika ja pelaan lätkää nii siellä nii moni on hirveen pitkiä nii niillä on hirveesti etuja että ne voi vaa jyrätä läpi

14 v

Olen itse 14 vuotias tyttö ja olen 161 cm pitkä tällä hetkellä. Mun suurin osa kavereista on mua 10 cm- 15 cm pidempiä, mikä tuntuu vähän hassulta, kun katson usein heitä alhaalta ylöspäin. Olen kuitenkin jo tottunut siihen, eikä minua haittaa, vaikka olenkin tämän pituinen :) Haluaisin olla 170 cm pitkä, ja kasvan vielä jonkun verran, mutta olen nyt ihan tyytyväinen omaan pituuteeni.

Moi oon 9.v tyttö ja mua syrjitään koulussa ja joudun melki aina olen yksin välkillä ja kaks kivaa kaveria syrjii,kiusaa ja ärsyttää :( mua ärsyttää!😖😔😭😫😣

Muuten mä oon 3lk ja oon 9.v ja mä oon toisiks lyhin mun luokalla :( mit mulle on terveydenhoitaja koulus sanonu et syö terveellisesti ja nukkuessa kasvaa ja mä en oo siks nukkuu ja oon ite joku 126-129 mut tottele mun ehdotusta niin voit kasvaa 😇 terkkuii sullee💓💗💖💕💝❤️🧡💚

Lyhyt tyttö

Mä oon kohta jo 15v ja oon vaan 151cm pitkä. Se vaivaa mua joka päivä. Mua ei varsinaisesti kiusata siitä, mutta aina jotku huomauttelee asiasta.
Mä vaan haluisin olla ees 160cm pitkä. Onko mahdollista, että pituuskasvu käynnistyy vielä itestään tai onko mitään muuta keinoa saaha sitä vielä käynnistyyn?

Vastaa aiheeseen: Miten voin kasvaa lisää pituutta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top