Siirry sisältöön
Twilight🐺🌛

Miten mä voisin lopettaa ne? Mua aina ahistaa ja pelottaa jos ne tulee. Oon juutalainen, ja uskon että nainen on saastainen vuodon aikaan ja kaikki mihin koskee muuttuu myös saastaiseksi. Oikeesti tosi likainen olo tälläkin hetkellä. Tosi toivoton. Miten mä saisin tän paskan lopetettua kokonaan? Mä en vittu kestä enää. Mä en haluis olla joka kuukausi tiettyyn aikaan SAASTAA. Oon muutenkin masentunut ja sit viel tää. [osa viestistä poistettu] Oikeesti voitteko auttaa!?? Ja en toivo mitää kommentteja ”m*nkat on maailman luonnollisin asia bla bla bla”, koska näin ei kaikki ajattele ja muistakaa uskonnonvapaus! Siis on meilläkin tunteet.

Twilight🐺🌛

Vastatkaa!

MLL Nuortennetin Ylläpito

Hei Twilight🐺🌛

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Mävaan

Moi! Ajattelin vaan kertoo sulle vaikka ehkä tiiät jo yms. mut oikeesti kaikilla naisilla on ne. Ja et oo saastainen, tiiän sen, koska muuten kaikki naiset olis. Mutta jos huolestuttaa niin puhu ihmeessä sun vanhemmille!

Dreamer✨️🧿💋

Anteeks jos tää jotenkin loukkaa sun uskontoa tai jotain, mutta sä et ole saastainen!❤️ Eikä ne, mihin kosket, muutu sellaisiksi! Ehei! Sä oot täydellinen! Just tollasena!💋 Oo ylpee ittestäs! Ja jos toi ahdistaa, niin oisko ketään aikuista, jolle voisit puhuu asiasta?😵

gold rose

ei niitä voi terveellä tavalla lopettaa yhtään mitenkään

Tyttönen010

Siis oon itekin juutalainen ja mun äiti selitti, et silloin vaan ei kannata harrastaa seksiä, koska muuten se kenen kanssa harrastaa seksiä tulee joksikin aikaa saastaiseksi, silloin on tietty itekin saastainen, mutta se on TÄYSIN luonnnollinen asia, kun kerran Jumala on luonutkin ihmiset.

Sit se et on menkat tarkottaa, et on terve, eikä sitä et on saastanen tai on tehnyt jotain väärin.

Sitä paitsi mä koen itse, et tietyllä tavalla menkat puhdistaa naista, kun yhessä kotaa raamatussa sanottiin, et naisten ei oo pakko ptöää lupauksia, jos niiden iskä tai aviopuoliso kieltää ja ite koen et nää menkat n naisilla semmonen puhdistava juttu. Vaikka tä kuulosraa sekavalta ja kuulostan varmaan ian hullulta,niin idc

Tsemppiääää <3

P.S Menkkojen jälkeen kadee vaihtaa lakanat & käydä suihkussa

En oikeen pysty muuttamaan sun ajatuksia, mut ne PUHDISTAA elimistöä. Muista vaan et miljardeilla muillakin on ne, ja noh, ne on maailman luonnollisin asia bla bla bla :’) Jos niitä ei ois, ois suurempi mahdollisuus et on joku sairaus, eli kannattaa sinänsä olla tyytyväinen. Uskokaa mihin haluutte, mut muistakaa tosiasiat. Pärjäilkää <3

Ja tuota, en yritä loukata, mut mun mielestä ois kiva, että koska puolella maailmasta on ne, niin pystyttäis myös normalisoimaan ja puhumaan niistä sen verran ettei tarvii ns. sensuroida ”k*ukautiset” :))

Imhinen

Taas yksi hyvä esimerkki selvästi miesten keksimästä säännöstä. Jos naiset olisivat rakentaneet juutalaisuuden, ei olisi mitään puhetta saastaisuudesta menkkojen aikaan. Tai jos miehillä olisi kuukautiset.

Oon nelivuotias oppimaan innokas sain nimen hauskimman

Islam opettaa, että k***kautiset on Paholaisen työtä.
[Osa tekstistä poistettu.]  Juutalaisuuski on ok.

Nuori aktivisti

Moikka!

Menkat on ihan luonnollinen asia, mutta on ihan normaalia, jos ei tykkää niistä. Itsekään en tykkää niistä koska mulla ne on ERITTÄIN kivuliaat, enkä aio edes saada koskaan lapsia jonka takia ne on vähän turhat mulle, joten mulla aloitettiin lääke, jolla lopetetaan menkat. Sitä saa terveydenhoitajalta. Jos ahdistaa liikaa, voit jutella terkkarin kanssa niistä lääkkeistä. Mutta kuukautisissa ei ole mitään hävettävää! Kaikilla naisilla on ne. (Tai ei nyt ihan kaikilla, mutta kaikilla terveillä naisilla on ne. Mutta muistathan, että myös intersukupuolisilla voi olla.)

Ja btw, itsekin olen juutalainen

Vastaa aiheeseen: Miten voin lopettaa k*ukautiset kokonaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top