Siirry sisältöön
Halko

Eli siin oon tykänny yhestä tyypistä kohta 10kk ja luulin jo että se olis ohi menevää kun kesä loma alko mut ei kohta alkaa taas koulut ja tykkään siitä vieläkin. Se kulkee samassa taksissa missä mä ja on mua vuoden vanhempi (poika). mä siis oon tyttö. Ja meen 7lk. En tiiä mitä pitäs tehä elänkö vaan sen asian kaa että tykkään siitä koska oon liian vässykkä siihen että menisin kertoo sille. Oon ujo ja mulla on sosiaalista painetta mut musta tuntuu et sekin on ujo mut se ei silti helpota asiaa. Mä nyt elä sen asian kaa että tykkään siitä eikä se dotnäkösemmin tykkää musta takas koska en ole normaali eli kauniit muodot hoikka vaan olen vähän iso kokoisempi kuin muut nuoret.

Pöllö

Moi, tunteet on aika monimutkainen juttu, eikä ne helpolla muutu. Jos se tuntuu parhaimmalta, elä vaan sen ihastuksen kanssa tai sitten koeta tutustua poikaan ensin ihan kaverina. Ehkä vielä ajan kanssa uskallat tunnustaa tunteesi, kun tunnette paremmin tai sitten unohdat ne, mutta ainakin olet saanut uuden ystävän! Jos poika ei tahdo tutustua sinuun, silloin hän ei ainakaan ole ihastuksesi arvoinen. Sulla ei oo mitään menetettävää! Enkä menisi sanomaan, ettei poika tykkää sinusta, koska et omasta mielestäsi ole normaali. Olen varma, että olet kaunis ja vaikutat ystävälliseltä ihmiseltä!

Bubbles🔵

Heiippulis♥️
Ensinnäkin sun ulkonäöllä ei oo mitään väliä koska jos joku tykkää susta se tykkää susta ihmisenä ja persoonana ei vaan ulkonäköpiirteistäsi. Jos tykkäät siitä kannattaa yrittää voittaa pelkosi ja kertoa sille ei sulla oo mitään hävittävää oo vaan oma ittes ja jos se ei tykkää susta takasin se on sen häviö🌈❤️
😘

Vastaa aiheeseen: Miten voin vieläkin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top