Siirry sisältöön
Kivettyny simpukka :/

Mul on ihastus yhteen mun luokkalaiseen tyttöön. Mul on sen snäppi ja haluisin yrittää tutustuu siihen vaik laittamal sille jotain viestii mut en yhtään tiiä mistä. Oon aik epäsosiaalinen ja mun keskustelutaidot on miinuksella ja en oikeen tiedä mistä tai miten alottaa keskustelu. Kai sille vois myös lähettää snäpin mut en tiedä onks se outoo vaa lähettää iha tuntemattomalle snäppi tai jos ei oo nii minkälaine et kannattaako kysyä tai sanoa jotain vai laittaa vaa kuva. Mulla ei oo yhtään tajua tästä ku en käytä snäppii ikinä eikä oo ketää kenen kaa puhuisin siel.

Tyttö010💋

Omg!

Kuulosti melkein mun ihastukselta siis se on poika ja muuten ois pädenny noi juttuset mut ei toi sosiaalisuus😍

Mullakin on ongelma kun mun ihastus on samalla luokalla ja mul on sen snp😘
Iha 100%vrmsti siihen on muutki ihastunu ja se johonki muuhun.

Mut jos joku poika laittais mulle omg tykkään sust tai jtn❤️❤️nii oisin iha love siihen🥰

Minä

Mulla on muuten täysin sama juttu, mutta
1. Ihastukseni on poika 🏳️‍🌈
2. Me tunnetaan toisemme ja meillä on yhteisiä tunteja vaik se on rinnakkaisluokkalainen, mut mä en ikinä oo sen kaa.

Mä olen ihastunut mun luokan poikaan (oon tyttö) niin se rupes vaan kyselemään että keneen oon ihastunut ja kysyin häneltä että keneen hän on on ihastunut ja vastas minut ja sit mä laitoin että olen ihastunut siihen. Ollaan mietitty yhessä asioita että mitä halutaan elämässä että kannattaako meidän alkaa seurustelemaan mutta ei olla vielä päädytty lopputulokseen

Tyttö 7lk

Mä kerroin mun ihastukselle suoraan et tykkään siitä mut se vastas et se ei tykkää musta. Mä kysyin sitä jo ulos mut se ei vastannut siihen. Mitä mun pitäis tehdä että pääsisin lähemmäksi häntä?? Ja eräs meidän luokan tyttö on ihastunut siihen ja se kysy sitä jo leffaankin ja se vastas kyllä .

Vastaa aiheeseen: Miten voisi lähestyä ihastusta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top