Siirry sisältöön
Miten selvitä jos ei oo tunteita

No kysyn mjten elää jos ei oo tunteita ja siitä on huomautettu esim.ei voi olla iloinen mukavalle asialle tai vaikka jos kerrotaan surullinen asia niin ei voi itkeä. Voiko esittää? Jotkut kyllä tietää

Azzie

Tällaisen tunnettomuuden tiloja on erilaisia. Jotkut ovat hyvin matalia tunteissaan, eivät hirveästi itke, naura tai suutu, vaikka kykenevät kyllä tuntemaan halutessaan. Sitten on ihmisiä, esimerkiksi sosiopaatteja, eivätkä kykene tuntemaan. Sanoisin, että tässä tilanteessa, jos todella kokee olevansa tunteeton, kannattaisi ensin selventää asia itselleen, puhua jonkun aikuisen kanssa aiheesta. Mutta sanoisin, ettei esittäminen tosiaan ole ensimmäinen vaihtoehto. Mieluummin puhuu jonkun kanssa, ja sitten katsoo siitä eteenpäin, miten toimia.

Tyttö 17 wee

Ei tartte esittää mitään. Itse en oikein osaa osoittaa empaattisia tunteita. Mutta neuvon että älä koskaan kerro tuosta muille. Itse kerroin työkaverille jopa puhui minulle vakavista asioista. Hän piti empatiakyvyttömyyttäni pahana asiana ja kysyi ensimmäisenä olenko kova kuin kivi. Mutta se ettei osaa osoittaa tunteita, ei tarkoita että olisi tunteeton. Voisiko sinullakin olla kyse tämänsorttisesta ongelmasta?

Vastaa aiheeseen: Miten voisi selvitä jos ei oo tunteita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top