Siirry sisältöön
Anonyymi

Kaverini on ollut parina viimeisenä kuukautena hyvin masentunut. Sain tänään kuulla että hänellä on ongelmia isänsä kanssa. Kaverini on tosi herkkä ihminen ja ihan rikki. Haluisin tosi kovasti auttaa häntä,oon yks ainoista joille hän on silleen kertonu ongelmistaa enkä yhtään osaa auttaa häntä. Melko isoks ongelmaks on muodostunu täs että me asutaan ihan eri kaupungeissa ja nähään kasvotusten vaan pari kertaa vuodessa.
Kaverini on kyllä menossa puhumaan psykologille,mutten ole varma auttaako se.
Hänellä ei siis ole todettu masennusta (olen oikeastaan melkein täysin varma että hänellä on se sillä hän on päivittäin hyvin ahdistunut ja masentunut) eikä hän ole puhunut vanhemmilleen siitä. Eikä hänen äitinsä tiedä hänen ongelmistaan isänsä kanssa.

Ois tosi kiva jos joku vastais koska kyseinen kaveri on minulle erittäin tärkeä ja haluaisin kovasti auttaa häntä enkä tiedä miten.

[Viestistä poistettu osa.]

Tukari Pohjanmaalta

Hei
On kiva kuulla, että haluat auttaa kaveriasi. Kannattaa kannustaa häntä menemään psykologille ja katsoa sitten, helpottaako tilanne. On myös tärkeää olla tukena, vaikka etäisyydet rajoittavatkin. Uskoisin hänen ilahtuvan (ellette jo soittelle/viestittele), jos soittelisit ja viestittelisit hänen kanssaan aina välillä ja siitä, että välität hänestä.

Vastaa aiheeseen: Miten voisin auttaa kaveriani?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top