Siirry sisältöön
Oon joku

Oon siis tyttö joka tykkää tytöistä. En ole kertonut tästä asiasta ikinä kenellekkään. Mietin vaan et kun tuntuu siltä että vähintään yks mun kavereista jotenkin olettaa et oon hetero, niin pitäiskö mun kertoa niille? Lisäks toi mun edellä mainitsemasta kaverista se, et en oo varma osaisko se pitää ns ”salaisuutta”. (Se on aika utelias jne) Mulla on yks kaveri, jolle tästä asiasta kertomista oon miettiny. En oo kuitenkaa uskaltanu sanoo mitään. Pelkään myös et jos kertoisin tästä asiasta, niin jotku mun kavereista vaan jättäis mut yksin. Ja se pelottaa mua. Ja sit on myös yks toinen ongelma: oon sille ehkä jotenki onnistunu ihastumaan mun parhaaseen kaveriin….. xd (Hupsista)

oon koko

kerro kaikille vaan

sus koko

Kannattaa miettie mitä menee tekemään kaksi kertaa

.

Seksuaalisesta suuntautumisesta ja siitä kertomisesta ei tarvitse tehdä suurta numeroa vaan voit ohimennen mainita, että tykkäätkin tytöistä. Esimerkiksi juuri sellasissa tilanteissa, joissa oletetaan sun olevan hetero. Jos sun kaverit on tosiystäviä niin ne kyllä hyväksyy asian ja on sun tukena. Homoseksuaalisuus on nykyään hyvin yleistä ja ihmiset uskaltaa avoimemmin kertoa siitä, ja suurinosa ihmisistä hyväksyy seksuaalivähemmistöt. Rohkeasti vaan kaapista ulos!

girl2005

Moi! Hienoa, että kerroit asiastasi tänne, sillä me muut voidaan yrittää tukea sua/ antaa neuvoja. Mun mielestä sun kannattais kertoa rehellisesti, että olet lesbo, eikä salata asiaa kamalan pitkään. Ennemmin tai myöhemmin se asia tulee julki. En usko, että sun kaverit jättäis sut yksin vaan sen takia, et tykkäät tytöistä. Sä oot samanarvoinen, kun me kaikki muutkin. Rohkeesti vaan kerrot miten asiat todella on! Tsemppiä
Terveisin: girl2005

nyapotatis

kerro milloin vain se tuntuu sulle luontevimmalta. lisäksi mä ainakin sanoisin sille kaverille kelle kerron, että luotan siihen paljon ja toivon että se kunnioittaa sun oikeutta tulla itse kaapista ulos muillekin kun sille.
ja lisäksi voin fiilaa, oon itekki ollu joskus ihastunu mun parhaaseen kaveriin joka on tyttö lol et oo yksin.
onnea matkaan, jos ne on kunnon ystäviä, ne tukee sua ihan sama kenestä tykkäät.
t. yks tyttö joka tukee sua!!!

Vastaa aiheeseen: Miten voisin kertoo kavereille tästä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top