Siirry sisältöön
Ezjan

Olen 16v. poika, [osa viestistä poistettu – emme julkaise paikkakuntatietoja].
Haluaisin tietää kuinka voisin saada poikaystävän, koska en tiedä miten voisin saada poikaystävän, kun en tiedä ketään homoja/bi henkilöitä [osa viestistä poistettu].
Niin olisiko kellään vinkkiä?

17v bi poika

Kerro jollekin kaverille, että taidat olla homo/bi. Ei sitä tiedä vaikka sekin olis, esim. biseksuaalisuus on yllättävät yleistä. Ja sitten jos se on, niin kerrot seurusteluhaaveistasi. Mulla itelläni vähän sama tilanne, että poikaystävän haluaisin, mutta vielä ei ole löytynyt. Mutta kyllä varmasti löytyy vielä, niin kuin sullekin. :)

Ezjan

Nii toi on totta, mutta siinä on vaan sitten se, että tykkääkö kuitenkaan sitten juuri siitä henkilöstä, kun kuitenkin kaikilla on omanlaisensa ”maku”. Sekä se on vaikeaa pienellä paikkakunnalla joten en tiedä miten löytäisin.
Minulla oli yksi ihastus vähänaikaa sitten, mutta hän ei ollut bi/homo. Me ollaan kuitenkin läheisiä ystäviä ja hän on fine kaiken kanssa. Esim. saan nojailla häneen, kun ollaan kahdestaa ja voidaan halata milloin vain kun ollaan kahdestaa. Mutta siihen se jääkin. Minua harmittaa etten saanut hänestä minun poikaystävää, koska hän olisi niin täydellinen, koska voidaan jutella mistä vain ihan normaalisti ja saan sen”huomion” mitä haluan/tarviin.
(viestin aloittaja)

Vastaa aiheeseen: Miten voisin saada poikaystävän?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top