Siirry sisältöön
Toivoton

Eli seurustelin yhen 100 kilsan pääs asuvan pojan kans noin 3 kertaa 3 vuode aikana, tykkään siitä vieläkin vaik se aina petti mua ja on muutenki ollu kauhee. Erottiin jo jotain 3 kk sitte mut vieläki mä mietin sitä.. Se sanoo et me ollaan kavereita, mut se ei vastaa mun viesteihin ja poisti mut kavereista facesta, mut syyttää siitä kavereitaan. Mä haluisin sanoo sille et mä en haluu olla sen kans minkäälaisis väleis, mut toisaalt mä en halis viel luovuttaa, vaik mä tiiän et mun pitäis, se oli mulle ihan kauhee mulle.. Mitä mun pitäs tehä?

98 tyttöw

kantsii vaa unohtaaa se jja ettiä joku toine lähipiirist. ja kerra toi juttu on jo noi vanha ni ei kannata enää yrittää. itelläki o käyny noi mut vaa lyhyemmäl aika välil ..

J3H

Pojan miinuslista(-):
– Asuu kaukana
– On pettänyt sinua
– Ei vastaa viesteihin, poisti kavereista = yrittää katkaista välit
– ”muuten ollu kauhee”

Pojan pluslista(+):

Se, että ihminen pettää toista on jo merkki, että pitää kääntää selkää sellaiselle. Sinä olet miettinyt asiaa pitkälle, mikset sinä tajua?
Unohda koko tyyppi, äläkä luo turhaa draamaa. Se on petturi, se saa elää syylisyyden kans, sulla on vielä ylpeys. Jos sinä jatkat tätä samaa rataa, sinä menetät ylpeydenkin.

Vastaa aiheeseen: Miten voisin unohtaa..?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top