Siirry sisältöön
Sweet Cucumber🥒💕

Siis mua ahdistaa mun perhe, kaikki on täällä mun vastakohtia, ja mä tappelen koko ajan mun siskon kanssa. Mua ahdistaa täällä koko ajan, mutta en halua mihinkään laitokseen, vaan johonkin toiseen perheeseen. Siellä saisin aloittaa uuden elämän jättämällä tämän ahdistavan taakse.

Sweet Cucumber🥒💕

OIKEESTAAN LAITOSKIN OLISI TOSI HYVÄ PAIKKA.

❤️

okei. ensiksi, minkä ikäinen olet? mikä sinua perheessä ahdistaa? kaikki riitelevät joskus varmasti vanhempiensa / sisarustensa kanssa, joten tuon perusteella on vaikea sanoa onko kyseessä ihan normaalia pikku känää vai jotain vakavampaa. en osaa varsinaisesti näin auttaa, mutta kannattaa oikeasti jutella kuraattorilla/terkkarille/psykologille yms tai vaikka nuortennetissä mennä juttelee aikuiselle! tohon tilanteeseen saat varmasti apua, kunhan rohkeasti uskallat hakea ja muistat et siinä et kotona on vaikeeta ei oo mitää noloo yms! tsemppii hurjasti!! 💕

Auttava käsi

Jos kotona olo käy aivan käsittämättömän ahdistavaksi, niin voisit mennä lähimpään nuorten turvataloon hakemaan apua (niitä löytyy Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Tampereella ja Turussa). Siellä voi tietääkseni myös yöpyä yön yli jos vain vapaita paikkoja löytyy.

💕

Voi eii, mä oon ollu vähän samallaisessa tilanteessa ku sä. Onko sulla perheen sisällä ketään johon luottaisit ja pystyisit kertoo näist fiiliksistä? Tärkeintä varmaan eka se et saisit jonkun ihmisen jolle kertoa sun olosta ja tilanteesta, oli se sit vaik vaikka joku tuttu aikuinen jos vaikka vanhemmille ei pysty asiasta kertomaan.

✨️mAtErIaL gWoRl ✨️

Kannattaa kertoa koulussa tuntemuksista ja todennäköisesti laitos tai perhekoti on ne ensisijaiset paikat joihin voitais väliaikasrsti soittaa koska sijais perheisiin otetaan todella harvoin yli 4v lapsia enää joka on tosi surullista

V [nimimerkki muutettu]

Hei! Riitein tänään mun äidi kaa ja se sano lopussa ”Sun pits mennä toiseen perheeseen! Oon jo valinnu su jo hyvän paikan!” Niin aloin itkemän ja menin huoneeseen mutta se vaan jatkui ja jatkui niin haluaisin vaihtaa perhettä! Jossa on paremman vanhemmat tai siskot.

Vastaa aiheeseen: Miten voisin vaihtaa perhettä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top