Siirry sisältöön
Jonne

Päivää! Oon 08 poika ja oon nyt pari kuukautta viestitelly mun ihastukselle. Ollaan viestitelty useita tunteja päivässä ja puhuttu vaan kaikesta. Pystytään myös kertoo ärsyttävistä asioista toisillemme. Se ei kuitenkaan tiedä mitä ajattelen siitä. Oon ollu ihastunu siihen yli puoli vuotta. Se vaan kaikin tavoin vaikuttaa täydelliseltä. Ongelma on kuitenki se et miten kerron sille mitä ajattelen siitä. En haluu pilata välejä sen kanssa. Pelottaa et saan vastaukseks esim. ”Mitä vittua ok 🤣”
Olis kiva et tää kuitenki edistyis tästä vielä.

Lulu<3

voit olla vaikka totuutta vai tehtävää… se luultavasti kysyy jossakin vaiheessa:) Tai sä voit alkaa kertoo sille sun ihastuksesta, vaikka näin (esimerkki, en tiedä miltä näyttää):
Mun ihastuksella on ruskeat hiukset
Sillä on vihreät silmät
blaablaa
tai sit oot sillee: En tiiä mitä ajattelet musta nyt ja tän jälkeen… mut must tuntuu et oon ihastunu suhun:)))<3

toiv. autto, nää oli kyl aika hulluja tapojaXD

tyttönen

Hei!! mä olen tyttö ::D useimmista työistä on ihanaa jos kuka tahansa laittaa että ”oot söpö” eli sun kannattaa laittaa silleen!! koska ei siitä voi mennä välit pilalle!! kuka tahansa tyttö tykkää siitä jos loku laittaa silleen!! tai niinku jos laitat vaikka että tykkään susta ja se laittaa jotain että mitä vtä ok eli kannattaa laittaa koska sitte saat tietää tykkääkö se susta

Mushroom <3

Näin jonku tyypin viestin täs keskustelus ja tyttönä haluisin vaa sanoo ett en kyl haluis vaa randomisti viestii ”oot söpö” ees läheiseltä kaveriltani,sillä ainakin oman oloni se tekee erittäin epämukavaksi ja jopa ahdistavaksi. Yritä jotenkin vihjailla hänelle että tykkäät hänestä. Kysy esim tän tytön kavereilta apuu tai vaik alota keskustelu ihastuksista. Muista myöski kysyy tän henkilön seksuaalisuus (jos et viel tiedä sitä) sillä olisi hiukan noloa jos kertoisit olevasi ihastunut häneen ja vastauksena hän kertoisi sinulle olevansa lesbo.
Mutt onnee!!

13v tyttö🙃

Ite oisin iha sika imarreltu ja innoissani jos kuka tahansa tykkäis musta eli kannattaa vaan sanoo rehellisesti ja mä oon 99% varma et se ei vastaa ”mitä vittua ok” eli jis pakit tulee nii toivottavasti ees vähä ystävällisemmin, mutta en tiiä sen tytön ikää eli saattaa reagoida er lailla jos on tyylii 16v mut jos se on 08 nii luulen pystyväni tällee tytön näkökulmast auttaa. Kysy jos haluut tietää tarkemmi nii katon millon ehin vastailee…

Vastaa aiheeseen: Mitenkä sit pitäis kertoo…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top