Siirry sisältöön
Se on juusto vitun pässi :D

Onko kellää muulla (pojilla) sennäköstä ongelmaa et ku runkkaat ja lauekeet ni sen jälkee ei tunnu hyvältä jatkaa. Mul aineski on. Mä haluisin jatkaa aina mut ei pysty. Mistä se voisi johtua? Ja toivottavasti se aiheutuu vaan runkatessä eikä myös seksissä, sillä en sit joskus haluu aiheuttaa mahdolliselle kumppanille ja itelleni pettymystä jos yhdynnät loppuu mun laukeemiseen. Apuja?

kylläsesiitä

moro! se on kuule ihan tavis homma et kun laukeet, niin peli loppuu ku seinään. jos yrität jälkeepäin jatkaa nii uskoisin että et pysy kovana. jos pelottaa partnerin pettymys, nii sanot vaan et ”15 min tauko!” nii eiköhän about sen jälkee taas nouse. en osaa neuvoa miten kestää pidempää sängys muuten kuin että älä keskity liikaa panemisee, ajattele jotaki muuta kivaa siinä samal nii saattaa viedä pidempään. itellä ei oo kokemusta sängyssä muuta kuin oikean käden kanssa.

näin

kannattaa kokeilla sillee että lopettaa vetämisen kun tuntee että kohta tulee. Ajattelee hetken muuta ja jatkaa sitten. Toista tätä niin kauan kuin pystyt, niin saat pidemmän session ja paremman orgasmin.

Vastaa aiheeseen: Mitenkä tämmönen homma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top