Siirry sisältöön
Surikaatti

Mulla sujuu melko hyvin, olen 7. luokalla yläkoulussa ja meillä on sinällään hyvät valmiudet tällaiseen että kaikilla on läppärit ja käytämme useita erilaisia viestimisjärjestelmiä oppilaiden ja opettajien välillä. Lisäksi meillä on lähes kaikista oppiaineista digimateriaali joko pääsääntöisenä oppimisvälineenä tai tukemassa kirja-vihko-kynä-liitutaulu-komboa.

Haluaisin tietää, miten teillä muilla tämä on lähtenyt sujumaan.

Lehmäkala

Hyvinhän tuo sujuu, kun kaikki nuo sovellukset esim. Wilma. Onnea kaikille ja myös sinulle, etäopetukseen.

Kata, verkk@ri

Hei! Onpa hyvä kuulla, että teillä tähän hyvät valmiudet ja sähköisten ohjelmien ym käyttö ei ole täysin uutta! :) Jos kaipaatte lisävinkkejä kotona opiskeluun niin tsekatkaa http://www.nuortennetti.fi/opiskelekotona :)

Tsemppiä opiskeluun kaikille!
Kata

Havuja perrkele

Siinähän tuo omalta koneelta

Ellis

Ihan hyvin sujuu kiitos kysymästä. Käytän kans noita kaikkia etäyhteyksiä ja dikimateriaaleja jne
Heippa

Simpukka

Ihan hyvin. Oma kone niin hyvä tehdä nettitehtävät. Kaikki sujuu hyvin

@#@

#onliikaavapaaaikaa
Eli meneeeee liiankin hyvin,mutta teams tunnit ei oo kivoja, jos ne alkaa ennen klo:10:00

@#@

ETÄKOULU_ON_KIVEMPAA,_KUN_LÄHIOPETUS.

Määääääääääärinen_

Ihan ok. Muutamia unohuksia mut voin henkisesti ja fyysisesti paljon paremmin. Käytämme luokkamme kanssa myös kaikkia noita laitteita.

Ysiläinen

Ollaan huomattu et mulle sopis etäopetus enemmän ku normi. Syitä siis on useita, mut ei mikää oppimishäiriö. Olis mukavaa jos pääsis joissain aineissa normitunneille silleen et olis tavallaa ”seka” juttuna, mut kyl tääkin on parempi ku ei mitää.

Läppäri on viety useesti jo korjaukseen ja saattaa olla viimenen vuosi pää-käytössä. Helmi myös kaatuu kokoajan. Ei olis yhtään rahaa uuteen koneeseen.

Kemian opettaja sanoi että alaikäsen pitäis saada alkoholia kemian tutkimukseen (tähän sanottiin suorat paskat) ja jos ei alkoholia ole, niin kaverilta pitäis saada käsidesiä. Tämä ihminen unohtaa että 1. mulla ei ole yhtään kavereita ja 2. kun oppilaan äiti joutuu laittaan tästä viestiä helmessä, niin pitäis jo vähä alkaa raksuttaan. Meillä siis ei ole alkoholia, koska lähisuvussa on useita entisiä tai nykyisi alkoholisteja.

Lyhyesti sanottuna menee hermot kaikkeen.

jopo-luokan lukutoukka

Ysin syksy meni iha pieleen mutku jouduttiin koti-ja etäopetukseen nii menny paljon paremmin kuin uskoinkaa ku luulin et se olisit siinä ja eiku vaa uusii ysi mut nyt on jopa semmonen fiiliset että sais hyvänki todistuksen.

33r0

Etäopiskelu on sujunut vallan mainiosti.

Vastaa aiheeseen: Mites teillä sujuu etäopiskelu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top