Siirry sisältöön

Mitkä ovat merkkejä siitä että toinen on ihastunut?

Mietitteliäs tyttö

Olen tässä miettinyt, että mitkä olisivat merkkejä siitä, että poika ihastunut? En viitsisi kysyä häneltä suoraan, mutta asia kuitenkin kiinnostaa sillä olen tainnut ihastua. Me olemme joillain samoilla tunneilla ja me molemmat pidämme musiikista. Hän katselee minua hyvin usein ja joskus meillä on ollut pitkäkin katsekontakti, joka ei ollut yhtään ahdistavaa miltä minusta yleensä tuntuisi. Kerran kysyin erehdyksessä/kaverin pyynnöstä pojalta asiasta, mutta hän sanoi, ettei asialle ole syytä. Onko hän valehdellut vai puhuiko totta? Hän on myös kaveriporukassaan hyvin rento, sosiaalinen ja naureskelee paljon, mutta kun hän tulee minun luokseni käytös muuttu. Ja jos hän on ihastunut tai kiinnostunut niin miten häntä voisi lähestyä niin, ettei hän ihmettele, että olen outo yms? :D kiitos jo etukäteen. :)

Jäbäissön

Vilkuileminen / katsekontakti on ainakin yksi merkki siitä, että on kiinnostunut.

Käytös yleensä muuttuu kun on vieraampien ihmisten seurassa, varsinkin tyttöjen. Erityisesti sellaisen johon on ihastunut. Riippuu iästä tietty.

Jos on jotain mistä voit keksiä pienen keskustelun, voit mennä puhumaan hänen kanssa. Varmaan helpompaa jos hän on yksinään.

Useimmat pojat eivät usko, että heistä voisi pitää ja siksi voi olla, että pitää olla aika suora merkkien kanssa, että tajuaa ihastuksesi.

Toivottavasti autto, itse en kykene puhumaan vastakkaisen sukupuolen kanssa niin en tiedä näistä niin paljon.

kristallisusi 2

mulla ainakin oli niin että poika johon olin ihastunut ja hän oli ihastunut minuun muuttui hyvin kiltiksi,halusi huomiotani,(ihan niin kuin ei haluaisi enää) ja alkoi katsoa minua pidenpään

Iso j

Tykkään yhdestä tytöstä joka on mun luokalla
Joskus tunnilla meillä oli aika pitkä katse kontakti ja se on aika ei lainen mun seurassa tai ainakin mun mielestä

4lk tyttö

Siis nyt on semone tilanne että, mua vanhemmalla luokalla on yks Poika joka vaikuttaa siltä et se ois ihastunut muhu… Ku oon mu kamuje kaa ni se kävelee ohi ja tuijottaa, voi johtua siitä että olen ainut tyttö joka on taksissa…. Mutta nyt tuntuu siltä että jos saisin tietää että nyt pidän hänestä… Eli pojille tytöistä kannattaa näyttää vahvasti että tykkäät tytöstä koska jos uskollisuus ei riitä siihen että menisi sanomaan suoraan nii puhuhänelle, ole kiinnostunut. Tyttö kyllä huomaa sen ja saatat saada hänet sinuun päin, täälä puhuu 10 vuotias tyttö, ikä ei kerro tiedosta

boba

itse olen jo lukuvuoden alusta huomannut, että eräs poika katsoo minua vähän väliin. hän katsoo joko vähän silleen ”mitä hittoa” tai sitten normaalisti. ahdistavaa.

Vastaa aiheeseen: Mitkä ovat merkkejä siitä että toinen on ihastunut?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top