Siirry sisältöön
Kersa

MOi oon 11v. ja haluan kipeästi tyttöjä tulkaa pyytelemää numeroi ja haluaisin ite ehkä 14 v. tytön + oon 140cm ja 55kg ;D
harrastan pleikka2 pelejä…:D

SuperWee13

Miksi ihmeessä haluisit 14v. tytön O_O…? Kannatan pysymään samanikäisissä :D

Öyyy

Pätkä ;D No oon khyl mäkin 150c, -.- ;O Mut kannatan äsköstä!

Tyttö14kesänen

En tarkota tätä pahalla, mutta oon aika varma että kovin moni 14-vuotias tyttö ei kiinnostu 11-vuotiaasta… Paitsi jos ne on jääny henkisessä kehityksessä 11-vuotiaan tasolle. Itsestä ainakin tuntuu, että suurin osa oman ikäisistäkin pojista on vielä hirveen lapsellisia, varsinkin naissuhteidensa puolesta. Miksei sulle kelpaa oman ikäiset? Niiden kanssa sulla olis varmaan enemmän yhteistä ja olisitte kaikissa asioissa enemmän samalla tasolla :)

Nimetön

Terveydenhoitajan, tai kenties jonkun toisen lääkärin kanssa jutteleminen kuulostaa hyvältä ajatukselta. Aika moniin juttuihin saa nykyään apua. Ikävää kyllä, että saat osaksesi vieroksuvia katseita:(, semmoinen ei oo koskaan kivaa. Mahdollista apua odotellessa, uskon myös että likipitäen yksikätisenä voi tulla hyvin toimeen. Oon kuullu monista, joilla on hyvinkin vakavia vammoja ja jotka ovat oppineet elämään niiden kanssa. Jos asia vaivaa sinua, netistä voisi löytyä jonkintyyppinen vertaistukiryhmä…? Oon huomannu, että sellaisesta on paljon apua:)!

Vastaa aiheeseen: MOi!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top