Siirry sisältöön
a [nimimerkki muutettu]

Siis täs lähiaikoin mu ”kaveri ns. syrjii mua sil taval et esim. meen kaveri porukkaan ni HETI!! sielt se vaa hakkaa tai tönii, joka ei ole yhtään kivaa. Ja siis masennus mulla on myös. Tiedän oon 11 ja oon aika nuori mutta tuntuu vaa siltä etten jaksa vaa enää yhtään. Koulupäivät ja kaikki ns. hauskat jutut ei tunnu miltään. Itken joka ilta ittenu uneen murheiden ja kavereitten ja muunki takii. :)

[osa viestistä poistettu]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

PuShEeN

Tosi ikävää!! Mä niinku todellakin suosittelen niitä mll chattejä, on auttanut mua tosi paljon, kiitos mll!! ❤️❤️Toivottavasti kakki muuttuu taas hyväks sulla! Tsemppiä! ✨😘😄❤️❤️❤️

Vastaa aiheeseen: Moi haluaisin neuvoi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top