Siirry sisältöön

MoI! KERTOKAA TEIDÄN ITSETYYDYTTÄMIS TARINOITA JA MITEN den teette

Poiukas

Joo eli kertokaa miten sen teette ootteko tyttö vai poika kuinka usein miks ja öö mitä tapaa suosittelet?!

Jooppelis

Joo mäki tarviin tietoo tai niinku tekniikkaaa ja tälleee?!?!

Poeka

Yleensä 3-7 krt vko. Suosittelen edgingiä. Googeloi jos lisää haluut tietoa.

Bojumies

Olin 12 v poika, ku menin pyöräilemään ja tuli sit kusihätä. Jätin pyörän tien reunaan ja menin ison kiven taa. Sitte laskin housut ja heitin vedet. Sit tuli vaan siinä rauhallisessa paikassa mieleen alkaa vähän vedellä käteen ja tulinki aika kivasti. Oli ekoja kertoja niissä hommissa.

Jeess

Oon poika.
Joskus ku olin 11v sain ekan orkun ku hyväilin iteeni sängyssä boksereitten läpi. Siitä se sitte alko. Oli tapana muutaman kerran viikossa tehdä tuota ja sitte ku olin seuraavan kerran yksin saunassa, tein sitä ihan ilman vaatteita. En aatellu sen tarkemmin, että nyt runkkaan, vaan se vaan alko tuntua hyvältä ja myöhemmin tajusin, mistä on kyse. Olin aika lapsellinen tuolloin ja saunoin tosiaan vanhepien kaa vielä ainaki 12vuotiaaks.

juu’u semmosta

Oon siis poika ja 14v

olin varmaan 11v kun runkkasin ekan kerran, olin vaa vessas ja oli jotenkin semmonen vaisto, että pitäskö kokeilla tämmöstä. sitten siinä vetelin edes takasin ja tuntu niin hyvälle, että jatkoin kunnes tuli jotakin valkosta peniksestä. en ees tajunnu että mitä teen. mutta juuh semmosta tuli ja tulee tehtyy edelleen :)
ja tohon mitä tapaa suosittelette, niin tee semmosta mikä tuntuu hyvälle itestäs, kokeile erillaisia juttuja, esim. ihan kädellä vetelet edes takasin, tai teet jonkun ite tehdyn leikkikalun johon työntelet penistäs.

eka kerta

oon poika ja sain ekan orkun ku olin sängys ja hinkkasin boksereitte läpi kädellä tosi oudosti kyrpää että tulin

Vastaa aiheeseen: MoI! KERTOKAA TEIDÄN ITSETYYDYTTÄMIS TARINOITA JA MITEN den teette

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top