Siirry sisältöön
💋CrazyGurll💋

Nonii moi tulin tänne pitkästä aikaa:D mitä kuuluu? Tää viimeset puol vuotta on kulunu nii nopeesti muistan vieläki ku joskus kesäkuun alus vaa etin jotai random ihastus juttui googlest lol :D ja löysin tän ihanan paikan! Nyt ei oo ollu aikaa kirjotella tänne, oli alkanu tää paikka jo unohtuu mut ei se mitään. Koulu on vieny aikaa ja kaikki tapahtumat kouluun liittyen + läksyt, kavereiden kanssa olo jne. Siis mulla joulukuu on menny nii nopee en tajuu et huomen 12 päivää et on jouluaatto!!!!! Oon jouluihminen joten joo. Ööhh… en keksi muuta nyt:(( Olis kivaku tulisitte juttelee:D lol moikkaaaaa

winter bear ❄️🐻‍❄️

moi! kiva kun sulla on menny hyvin. enkä mä usko et vaikka ei käviskään täällä niin haittais. mäkin unohdin tavallaan mut mun oli pakko keskittyy itteeni ja yrittää pysyy elossa.

rakastan iteki jouluu, mut en oo ihan sellane joulu tyyppi. mulla oli kesä aika vaikee ja syksy alko vähän huonosti mut yritän.

kysymys:
mitä lahjoja toivoitte ja aijotte antaa muille?

hyvää joulun odotusta kaikille!!❄️❤️🌲

🌼

Moi! Mulle kuuluu ihan hyvää nyt on tulossa lähiaikoina juttuja mitkä vähän jännittää mutta uskon että selviän niistä. Ja joo ei kai mitään ihmeellistä mutta välillä vastaillut toisenkin kysymyksiin ja joo heippa!

Vastaa aiheeseen: Moi taass:D

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top