Siirry sisältöön

Moi tytöt, puhun noist mun menkoista. Jatko osa 3(seuraavaksi)luvassa siis!!!

MirandaUusi

Eli joo, tää on siis jatko osa tojnen, ja 3 ei siis ole tulossa.

No edellisessä kerroin varmaan että oon menossa, sinne lääkäriin [muutettu sana paikkakuntatiedon poistamiseksi]. Ja et ehkä saan ehkäisypillereitä. No, kuitenkin soos, olin lääkärissä [muutettu sana paikkakuntatiedon poistamiseksi]., ja siin ultraäänessä ei ilmennyt mitää, mut joudun kesällä menemään silti verikokeisiin, sillä mulle rulee mustelmii aika herkästu. Ja sitte muute vaa, jostaki toisestaki asiasta.

Ps. Näist verikokeista kerron noin 1-2 kuukauden päästä. Tai 4-5 viikon päästä.

Mut joo, eli kokeilin nyt näit 3 eri merkkisii ehkäsypillereitä. Ja ehtisin syödä vain 3 päivää, kunnes sain todella pahoja oireita. Joo, vain 3 päivää.(tähän kohtaan se, että 1 ekoista viime vuonna tuli huonoa oloa, väsymystäm ja heikotusta! Ja toisista joita kokailtiin, viime vuoden kesäklä, nii tuli sellasii, että menkat vuosi yhtä menoo 2 kuukautta. Ihan älytöntä! Mä olin ihan poikki.) Eli näistä mulle tuli ihan kauhee kuume, oksennus lensi minne vaan, ruoka ei maistunut, vesi ei maistunut, oli ripuli, näppylöitä tuli naamaan. Siis moni mun sijassa oleva aikuinen olis varmaan, jos tilannu ambulanssin. Ja mennyt anbulanssilla, tyyliin johonkin tiputukseen.

Onneks tää oli siis lauantainam eikä tyyliin keskellä viikkoo. Mut joutusin olee silti, viel jälkikäteen pois, noin 3 päivää koulusta. Sillä heikotti edelleen, ja olin edellewn vitivalkoinen.

Vastaa aiheeseen: Moi tytöt, puhun noist mun menkoista. Jatko osa 3(seuraavaksi)luvassa siis!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top