Siirry sisältöön
Bubbles🔵

Mulla on tylsää joten aattelin venttaa tänne kaikki mun tooossi hienosta elämästä elikkäs siis mua ärsyttää kun en osaa millään valvoa nytkin väsyttää ihan sikana enkä milllään jaksain pysyy hereil mut haluun. Ja kun siis oon yläasteella nii tuntuu et kaikki muut käyttää jotain vitun vapee tai polttaa tai jtn ja mä en ees oo testannu hehe. Ja siis kun sinne yläasteelle tulee ihmisiä isolta alueelta niin on niinku koulut jotka on keskustas ja sit koulut jotka on kaukana ja ite oon siin välis sillee et on vöhä matkaa kauppaan ja kaikkkialle mut en asu maalla ja joo. Ja sit mua ahistaa melkein joka päivä ja välil en ees tiiä miks ja se et tuntuu et kaikki muut on coolimpia ku mä. Ja oon ihan sika laiska en jaksa tehä mittää. Ja mun puol iskä valittaa mulle aina kun huudan mutku pikkuveljet huutaa siihen se ei tietenkään sano mittään niinku ofc. Ja syrjii mua kans sen takii tänääki se oli siille et ei haluttu sua mukaa ku huudat sille tosi kiva. Ja kaikki sijaiset meijän koulus on perseest. Esim meijön äikän sijainen ei vittu osaa mitöön vertaa meitä muihin luokkiin ja väittää että muut on tehny enemmän kun me mut ei oo ja et se ei ees oikeesti osaa opettaa. Ja että onko normaalia etten pysty olee paikallaan yhtöön ja ajattelen kolmee asiaa samaan aikaan. Ja sit koko ajan on sellai olo et kaikki kuiteski vihaa ja säälii mua ja oon ihan paska kaikessa. ja meihän luokka on silleen yheksyt prosssaa on kavereit mut sit minä ja mun kaverit ei silleen kuuluta siihen ja se on tpsi tylsää ja kaikki sanoo et oon hikke ja sillee ei silleen hauku mut niinku totee vaan .ja vittu ei mitään hajuu kestä vitust tykkään niinku kaikist samal mut samal vaan tytösit ja samal en varmaan kestään. Ja en tiiä haenko kesätöihi ku en täytä neljätoista kesäl tai enne sitä ni juup. Ja en jaksa tehä mitää ja juu. Raha kelpais kyl.
Kukaan ei tyyliin jaksa lukee tätä mut ihsm❤️

Miumau

Moi, samaistun aika moniin fiiliksiin, mistä viestissäs kerroit. Mutta en siis suoraan osaa auttaa. Oon nyt lukion ekalla, ja musta tuntuu, että aika monet vaikeudet, mitä yläasteella oli, helpottu nyt lukioon mennessä. Joo, koulu ei oo helpottunu, ja rankkaa on vieläkin – mutta mun ulkopuolisuuden tunne on helpottanut! En tiedä miten, ehkä se on jotain taikuutta :)
Mutt oon miettiny, että menisin koulukuraattorille juttelee, koska välillä on vaikeeta. En oo vielä saanu aikaseks, vaikka oonkin kuullu hyvää kuraattorilla käynistä. Että kai se kannattais – ja tietty suosittelen sullekin. Koska juttelu aina helpottaa!
Jos haluut ventata lisää, niin yritän käydä lukee tätä keskusteluu. Ja siis tän viestin pointti on – lupaan, se menee paremmaks. <333

I am very dumb 😌

Kyllä mä jaksoin lukea. :3 Toivottavasti sulla menis kesään asti ja sen jälkeen vähän paremmin, mut älä välitä niistä. Ja please, älä ikinä kokeilekaan polttaa tms, varsinkaan yläasteella! ❤️

Vastaa aiheeseen: Moii

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top