Siirry sisältöön
sekasikiö

Joo eli oon ysillä oleva poika ja oon tykänny yhestä tytöstä jo seiskan keväästä asti ^^
Ongelma on se että en ole ollut missään tekemisissä hänen kanssaan, muutakuin kuviksen tunnilla :D (hän on samassa valinnaisessa)
Olen pyytänyt hänet facebook kaveriksi mutta eipä ole hyväksynyt :C
(vielä :D)
Hän on luonteeltaan hiljanen ja äkkipikainen :/
Itse taas oon ujo mutta kaverien kesken suupaltti.
Olen 186cm pitkä, olen hoikka mutten omista lihaksia :/
eli apua kertokaa jotain isku ja tutustumis vinkkejä, muitakin kuin, ”rohkeasti vaan juttelemaan” kiitos.
jos tarvitsette jotain lisä tietoja tilanteesta kysykää pois, tarvitsen nopeasti apua :3
kiitos.

I’vebeenthere

Oon itte ollu vastaavassa tilanteessa. Mun mielestä tärkein on se, että rikkoo sen kuplan sen ihastuksen ja ittes välillä. Koitat päästä sellaseen tilanteeseen, että tämä sun ihastukses ei oo vaan sellanen että ihailet sitä luokan toiselta puolelta ja mietit että oispa kivaa olla ton tytön kanssa yhessä. En tosin tiedä onko tilanne tälläinen, mutta sellanen kuva mulle tuli. Jos pystyt mitenkään tyylikkäästi saamaan paremman yhteyden siihen sun ihastukseen, ihan vaikka että satut joutumaan sen kanssa samaan pöytään kuviksessa tai jotain vastaavaa, niin yrittä rikkoo se jää ja alkaa juttelemaan vaikka jostain aiheesta joka mahollisesti ois kummankin kiinnostuksen sisäpuolella. Facebookissa se jää on vähä helpompi rikkoa, et jos se hyväksyy sut niin se varmaan helpottais sun elämää. Mikäli ei, pitää vaan tehä maailman uhkarohkein yritys ja yrittää mennä juttelemaan. Toivottavasti mun vastaus helpotti sun elämää edes jollain tavalla, ja jos ei, anna vaan suoraa palautetta.

Tyttöjen logiikalla

Jokupäivä kun koulussa satut näkemään sen tytön, mee jutteleen vaan rohkeasti. Jos et muuta uskalla sanoa, niin kehu vaikka sen vaatteita. (Jokainen tyttö pitää siitä että niitä kehutaan =))Itse olen sitä mieltä että pojan kuuluu tehdä aloite (= Mennä juttelemaan ensiksi), koska silloin se osoittaa ettei oo riipuvainen isosta kaveri porukasta tai yksittäisen ihmisen mielipiteestä.

kirjoittaja

joo olihan tosta apua :D
tarttis vaa rohkeutta lisää :D

sama

mä oon tyttö ja oon iha samallainen ku sä, oon hiljanen enkä uskalla sanoo sille tyypille että pidän siitä, oon pitäny siit seiskalt asti ja oon kasil. se on sellanen hijanen mutta puhuu kyllä kavereilleen, mut ei muille. mäkin yritin lähettää ihastukselle facebookissa kaveripyynnön mutta ei oo vieläkään vastannut. sun pitää yrittää päästä sen lähelle niillä kuviksen tunneil ja alkaa jutella sille kysyy vaikka kuulumisia.. yms toivottavasti oli apuu. oon ite siin samas tilantees täl hetkel

Vastaa aiheeseen: Moooi!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top