Siirry sisältöön
Motivoitunut

Oon 7luokkaa käyvä tyttö. Mulla tuli 5 ja 6 luokalla jo paljon poissaoloja, mutta nyt seiskalla vielä enemän. Sadasta tulee jo joku kasvatuskeskustelu ja otetaan varmaan yhteyttä jo sossuun.. noh siltä oon ainaki vielä säästynyt. Olin viimeviikonkin kokonaan pois ja huijasin olevani flunssassa, koska en vain kyennyt kouluun kun oli niin huono olla ja huijaamisesta tulee vielä huonompi olla. En voi puhua kenellekkään vaikka onkin iso perhe, meillä ei ole koskaan oltu läheisiä eikä mulla ole ystäviä tai muita joihin voisin luottaa tai ne osais mua jotenkin auttaa. Kun on pois ja jää jälkee, tulee poissaoloja, rästitehtäviä ja kokeita niin ahdistaa ja stressaa vielä enemmän. Yksin esitelmät ja yleensäkkin muiden edes oleminen ja kokeet aiheuttavat paineita ihan älyttömästi. En jaksa enää. Ja kun yksi siskoistani joka ei ole enään peruskoulussa on myös ollut paljon migreenin takia pois niin nyt minuun kiinnitetään vielä herkemmin huomiota. Auttakaa mua. Saan kohta hermoromahduksen.

MLL Ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. <3 Kerrot, että sinulla ei ole ketään jolle voisit puhua. Haluaisitko soittaa vapaaehtoiselle, luotettavalle aikuiselle? Voit soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14–20 (ja tänään maanantaina 20.11. Lasten oikeuksien päivänä peräti klo 12-21) ja viikonloppuisin klo 17–20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17–20. Uskon, että puhelu tai kirjeenvaihto luotettavan, vapaaehtoisen aikuisen kanssa voisi auttaa sinua. Olethan rohkeasti yhteydessä. Voimia yhteydenottoon ja muutenkin!

Lämpimin terveisin, MLL Ylläpito

H

Koulukuraattorille mars.
Vähän myöhässä, tuskin edes näet tätä. Mutta suosittelen hakeutumaan koulupsykologin tai kuraattorin juttusille, eiköhän toinen näistä osaa auttaa miettimään mitä kannattaisi tehdä ja miten edetä. Nuorisotyön kautta voisi myös löytyä pientä apua, naputtelee vaan Googleen kotikuntansa nimen ja nuoriso. Voimia, koulu käy jatkuvasti vaikeammaksi joten on hyvä puuttua ongelmiin heti kun voi.

Vastaa aiheeseen: Motivaatio, ahdistus ja stressi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top