Siirry sisältöön
Dreamer✨️🧿💋

Oisko ehdotuksia, miten sais lisää motivaatiota kokeeseen lukemiseen , läksyihin ja ylipäätään kaikkeen kouluun liittyvään?

KOSKA MULLA EI VAAN OO.

Joten pliiisss🥺🥺🥺

Auttakaa mua! 🙏🏻 Jooko?

Cavalier❤️‍🩹🐶

Kokeeseen lukemiseen
= Kokeeseen lukemisen ei tarvitse olla tylsää :D voit vaikka harjoitella saunassa, ulkona tai vaikka keksiä jonkun räpin joka jää mieleen.
Läksyt
= Ne on pakollisia tehdä, mutta voit esimerkiksi laittaa läksyjen viereen kivoja muistilappuja yms.
Kouluun liittyvät asiat
= Opiskele omalla tyylilläsi :)

En tiiä oliko mitään apua mutta yritin :D

Feelyou

Ymmärrän ton täysin. Itselläni on ADHD ja ihan sika vaikee aloittaa läksyjen teko esim.
Itse kokeilen läksyissä aina ottaa aikaa ja kattoo kauan menee. Sit yleensä tarkistan onko oikein.
Mieti missä aineissa olet hyvä. Esim jos historia on vaikeeta ja kuvis sun mielestä tosi kivaa, kokeile maalata kuva historiallisista tapahtumista, ja lisää tekstiä ympäri kuvaa kertoen tapahtuneesta.
Toivottavasti auttoi!!!

Dreamer✨️🧿💋

🫠

Joku ihminen

Moooiiii!
Mul ois vinkki tohon opiskelu motivaation lisäämiseen josta ei varmaan oikeesti oo hyötyy mut joo. Katon välillä sellasii sarjoja jotka saa mut miettii omaa tulevaisuuttani ja sit se samalla motivoi mua opiskelee😜 Yks netflixissä oleva sarja jota voin suositella: Law school
Se on ihan sika hyvä ja se ainaki sai mut motivoituneemmaksi.🩷🩷🩷
Byeeeee!😘

Dreamer✨️🧿💋

Pitää testaa!

Kiitti kaikille jotka on vastannu, edelleen saa vastata!🫶🏻

goldrose

nätit muistiinpanot voi motivoida joitain, sit just se et mietit mitä haluisit tulevaisuudelta esim. hienon talon, hyvää palkkaa et voi matkustella tai vaa jotai mikä tsemppais opiskeleen et pääsis niihin tavotteisiin sit joskus, muiltaki on tullu tosi hyviä ideoita täälä!

sit välillä ei vaan yksinkertasesti motivoi mut silti on pakko vaa tehä et tekee itelleen vaikka to-do listan josta viiva yli sit ku on aina tehny jotai. ja mitä pienemmät tavotteet nii sitä helpompi saaja hommat alkuun koska vaikeinta on monesti just alotus. ihan eka kohta listaan vois olla vaikka vaan että ”laitan puhelimen pois ja kaivan kirjat esiin” ja sit siitä lähtee etenee

toivottavasti joku näistä autto ees jotain <3

Dreamer✨️🧿💋

Uuuuu pitää oikeesti kokeilla hyvä vinkki!🤩

My dream is life💕

Ite teen silleen et kirjoitan pari riviä muistiinpanoja ja sit alleviivaan ne ja luen samalla. Se on hauskaa ja muistiinpanoista tulee kivan näköset.

en.kerro123

Siis ymmärrän sua ainaki jotenki ku mul on ollu lähi aikoina sellasta vaan keskittymiseen liittyvii ongelmii. Et jos mul ei oo annettu mitään tekemistä nii pyörin mun tuolilla ja oon omissa ajatuksissani nii pitkään kunnes mul on tekemistä.

Sitran fani

Jos sun tekee mieli esimerkiksi mennä tietokoneelle pelaamaan mieti sitä että jos opiskelee hyvin niin pääsee hyvään työhön ja on rahaa uusiin peleihin ja parempaan tietokoneeseen koska jos pääsee huonoon työhön ei ole riittävästi rahaa.

Dreamer✨️🧿💋

Pitää kokeilla vähä näitä kaikkia!😁

Vastaa aiheeseen: Motivaatio

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top