Siirry sisältöön
Rääpäle

Moi. Tää on varmaan tälle jutulle väärä paikka mutta olkoot. Mä oon nyt seiskalla ja mua stressaa ihan älyttömästi tulevat move-testit mä oon tosi huonossa kunnossa ja jotenkin mua pelottaa saada huonompi tulos kun viimeksi lisäks tiiän että siitä tulee todennäköisesti sanomista kavereiden kanssa sekä kotona, jos tulos on surkee. Haluisin alkaa käydä kuntosalilla mut en oikein uskalla äitiltä enää kysyä kun viimeksi kysyessäni se käski harkita vielä ja sano että salilla käynti ei tyttöjen juttu. Mitä mä tekisin?

Dopiduu

Hmm viimeks kun itellä oli move testit nii meni ok. Sit tietenki kun tippu porukasta nii hävetti :D ja move testit on muuteki ihan per*eestä
MUTTA ei kannata stressata ja neuvoisin et
puhut salilla käymisest vielä. Se todellakin on tyttöjenki juttu eikä oo mitään väärää vaikka haluaa nuorena käydä salil. Kerää itseluottamusta ja puhu asiasta, koska sä olet oikeassa ja sun äiti väärässä. Jos et pääse salille nii kannattaa kotona koittas voimistella. Kyllä se niinki onnistuu.

Tsemppiä🫶🏻

Koi <3

Heippaa!
Aluks sanoisin, että move-testeillä ei oikeesti oo paljoo mitään välii. Voit vielä varmistaa omalta liikka opeltasi, mutta meillä ne ei oikeasti vaikuta mitenkään arvosanaan tai muutenkaan.

Oon pahoillani, että sun huonosta kunnosta tulee sanomista, jos ne move-testit menee huonosti. Sun ei tarvii jakaa niitä tuloksia sun kavereille ollenkaan, jos et niin halua tehdä. Se on ihan okei ja sun kavereiden pitäis ymmärtää se. Sen lisäksi kannattaa varmaan siinä tilanteessa muistuttaa sun vanhemmille ja kavereille, että move-testit on kaikille samat ja täten ei mittaa kaikkien kuntoa todellisella tavalla. On myös ihan okei olla huonossa kunnossa välillä varsinkin, jos (niinkuin sinä) haluaa tehdä sille jotain.

Puhu vielä uudestaan sun äidin kaa siitä salilla käymisestä! Salilla käyminen on todellakin kaikkien juttu sukupuolesta tai mistään muustakaan riippumatta. Ite oon 15.v. ja genderfluid (syntyny tyttönä) ja käyn salilla eikä se mitenkää oo outoo tai väärää tai vaa poikien juttu. Jos se sun äitiä rauhoittaa tai parantaa sun oloa, on olemassa myös tyttöjen ja nuorten omia saleja(kannattaa googlailla asiaa!!) . Tai voisit käydä yhdessä vanhempasi tai sisaresi kanssa salilla.

Jos et kuitenkaan pääse salille, löytyy youtubesta paljon hyviä kotona tehtäviä treenejä, cardioita yms. Itse olen niitäkin kokeillut ja ne toimivat myös hyvin.

Toivotan sulle paljon onnea <3

Tyttö011

Ää mulla oli sama juttu 22 syksyllä ku oli move testit. Sain muistaakseni kokonais piste määräks kaikkein vähiten kaikista sillosista vitosista. Sain uintikuupperistaki pienimmän tuloksen. Se on jonkun aikaa vitun noloa mutta siitä on mahollista päästä yli. Liikunnan numero ei kuitenkaan vaikuta mihinkään, paitsi jos haet johonkin urheilulukioon

ylijumala

ei kannata ottaa paineita, todennäkösyys on että muutkin on ihan surkeita jos ei lasketa niitä paria jotka osaa.

Vastaa aiheeseen: Move testit tulossa ja mun kunto on surkee

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top