Siirry sisältöön
Pastellipallero :3

Heips! Ajattelin kysyy mitä mieltä ootte tälläsistä kawaii tytöistä. Mä siis ite oon tällänen ja mua kiinnostaa et pystyyks kukaa alkaa ihan kaveriks tai vaikka seurustella tälläsen erilaisen (ei massapukeutujan) kanssa, onks se noloo vai söpöö? En osaa sanoo mille aihealueelle tää kuuluu ni laitan tänne. Tarkotan siis et pukeidun pastellin väreihin, mun huone on tällänen pinkki ja tää on jopa vaikuttanu mun juoksutyylii ja luonteesee. Ois kiva tietää mitä ajattelette :3 ite oon siis pan, ihan tyttöjen ja poikien ja kaikkien muitten vastaukset käy. c:

Toinen pastellipeikko XD

Todellaki voisin seurustella sellasen kaaaaaaaaaaa! Oon itekki sellane. En kyllä tajua, miksi joku ei voisi, ku itellä se luonne on se ainoo juttu jolla on väliä

3lk

Ok

mää sanoo lammas

mooi:)
mulla on kaks kaverii, kummatki tyttöjä ja ne kuuluu näihin tyyleihin. :D
kyllä ihan normaaleja ihmisiä, mutta vaan niiden tyyli on ”söpö”!
oon oollu ihastunu siihen toiseen nii joo…

lol oon siis poika :D

öök

Itse tyttönä voisin kuvitella olevani jotain harvinaisempaa tyyliä tai alakulttuuria edustavan tytön kanssa suhteessa, mikäli hän muuten viehättää minua. Tosin useimmiten itse koen helpommin vetoa tomboy-ish tyylisiin tyttöihin, mutta myös femmeihin.

Pastellipallero :3

Eikö kukaan vastaa :c

Pastellipallero :3

Aa, ihanaa kuulla 💕

:P

kyllä voisin olla kaveri, kuhan on okei et anime tulee mainituksi monta kertaa päivässä :D

Pastellipallero :3

Hupsista, toi mun ”eikö kukaan vastaa” juttu oli ennen ku täällä näky viel yhtäkään viestiä
Mun moka 🤭

lolll

moi!

täällä oon mä, aikaa on kulunu tän viestin lähettämisestä..
kummiski kiitos paljon vastauksista. oon tän reilun puolen vuoden aikana kehittyny paljon ihmisenä, mutta jotain on tostaki tyylistä jääny jäljelle. oon rauhottunu asian kanssa, oon nyt enemmän soft girl tai ihan vaa massapukeutuja, riippuu päivästä. koulu on vaikuttanu paljon, ala-asteen jälkeen en oo enää uskaltanu näin vapaasti pukeutua. enää en oo mitenkää söpö (en oo ikinä ollukkaa) ja murrosikä on tehny musta tälläsen rumiluksen :D

sweetheart

Kawaii:3 ihkuu tyylii! Jotenki tyylin osostus! On hyvä näyttää tyylinsä jo etukäteen ettei tule muille ihan shokkina! Toki sa ite päättää millo alottaa tyylinsä!
Ite se semmone Pink kawaii on sitä ihkuinta! :3 mutta joku voi tykätä muusta. 😍

Vastaa aiheeseen: Mp kawaii/lolita/fairy kei tyyliset ihmiset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top