Siirry sisältöön
Mustikka✨

Mä en tykkää voisin olla vaan lomalla… On kavereita mut ei silleen ne tunnu vähän nii kuin aidoilta kamuilta….

Tyttö010💋

MUN MIELIPIDE!!

eli en kyl haluis mennä yläasteelle, tunnen että mulla ois siel vaa kolme hyvää kaverii mut pelottaa myös mennä ja öö kyl tätä lomaa vois jatkaa🤷‍♀️

lukioon

No vähän jännittää, ja tuntuu että loma on mennyt ihan liian nopeesti. Mul on suurimmaks osaks ihan hyvä olo koulujen alkamisesta, koska alotan lukion ja pääsin mun unelmalukioon jossa on kaikkia kivoja valinnaisia joita aion ottaa.
Mun yks kaveri on jo siellä koulussa, ja oon kuullut siltä et siellä on tosi kivaa porukkaa ja opettajat on hyviä opettaa ja mukavia.
Eniten jännittää se et tuun olemaan yksin, koska mulla ei ole sen yhden kaverin lisäksi muita kavereita siellä, ja sekin lähtee nyt ensi maanantaina vuodeksi Jenkkeihin vaihtoon, joten en tuu näkemään sitä siellä koulussa.
Onneksi mulla on sentään toinenkin kaveri, joka tosin on eri koulussa mutta sen kanssa mä voin ainakin nähdä koulun jälkeen ja lomilla jos en saa sieltä koulusta kavereita.
Eli ehkä eniten jännittää se kavereiden saaminen ja se että miten tuun pärjäämään koeviikoilla. Uskon kyllä että ihan hyvin se menee, koska se mun vaihtoon lähtevä kaveri oli itse viime vuoden yksin, ja se sai uusia kavereita jo ekana päivänä.

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Mua jännittää koska oon menossa paljon isompaan kouluun ylä asteelle joten jännittää ja samalla odotan että pääsen näkee uuden luokan, koulun ja vanhan kaveriporukan.
Hyvää kesää kaikille 🌺💐💚🌴

Spageli

ei mua hirveesti ees haittaa että alkaa koulut taas, tulee ainaki tehtyä jotain päivässä :D

🤨

Mua ärsyttää sikana, ku koulut alkaa! Meen seiskalle ja en tunne mun tulevalta luokalta ketään! Ja niil kaikil muil on siel kamui et tosi kiva. Plus en osaa mennä bussilla tai käyttää pankkikorttia yms eli oon ihan pihalla kaikesta, jännittää ja ärsyttää hirveesti.

Tyttö 12v

Ei *** kiinnosta mennä. Ihan *** kaikki! Ei mul oo kaverei😭
Meen yläkouluun jossa on enemmän ongelmia. .

Vastaa aiheeseen: Mp koulun alku???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top