Siirry sisältöön
Miku

Haluisin tietää teijän mp:n (mielipiteen) trans pojista? Ja et voisitteks esim olla frendei sellaste kans? Tai kuvitteletteko et voisitte joskus olla trans ihmisen kans? Ym.
Siis ite oon trans, eli oon syntyny tyttönä mut olen poika.
Ni haluaisin vaa kuulla mitkä on teijä fiilikset trans ihmisist, mua ei kiinnosta jos vihaatte trans ihmisiä tai ette tykkää vaa haluun vaa kuulla et mitä mieltä ootte. Meinaa meijä koulus monet vihaa trans ihmisiä tai vaik vihaa toista / ei pidä toisesta sen seksuaalisen suuntautumisen takia.

Azzie

Yleisesti, en vihaa ketään. Ei ole minun asiani, miksikä kukakin itsensä tuntee. Ihmisiä voi syntyä väärään sukupuoleen, siinä ei mielestäni ole mitään outoa, epänormaalia tai inhottavaa. Joku poika on vain saanut väärät ulkoiset piirteet, tai toisin päin. Jos joku kertoo olevansa nainen, en todellakaan lähde tarkastamaan asiaa hänen housuistaan. Silloin hän on nainen, ja sillä siisti. Ei siinä ole mitään monimutkaista. Ihminen ei voi vaikuttaa siihen, mihin sukupuoleen sattuu syntymään, joten kunnioitan sitä, mitä henkilö itse kertoo.
Mitä seurusteluun tulee, en osaa sanoa. Olen aseksuaali, joten seurustelu tai seksi ei muutenkaan kiinnosta, mutta silloin kun suhteita on ollut, ne ovat olleet vastakkaisen sukupuolen kanssa. Joten luulen, että transihmisen pitää näyttää ja tuntua tarpeeksi vastakkaisen sukupuolen edustajalta, jotta kiinnostuisin. Mutta tämä on vain teoria, en tosiaan tiedä, kerta en ole kokenut.

Lotta

Mun mielestä on tosi typerää että joku vihaa ihmistä vaan koska se on trans. Et sä voi koskaan tietää millanen se ihminen on jos et tutustu siihen ensin koska se on esim. trans tai homo. Ite oon hetero tyttö mut en vaan ymmärrä miks joku vihais muita tommosesta syystä. Mun kaveriporukoissa osa on tosi homofobisia ja yks myös tosi uskonnollinen ja se aina vaan saarana meille miks sen mielestä homot ja lesbot on maailman ällöttävimpiä asioita. Toivon et sut hyväksytään semmosena mikä oot ja et sua ei kiusata tai syrjitä ton takia ja toivottavasti löydät ihmisiä jotka on viisaampia kun mun frendit

Tyttö

Ei sillä ole mitään väliä onko trans vai syntynyperäisesti sitä sukupuolta. Voisin hyvinkin kuvitella että voisin seurustella transsukupuolisen kanssa. Eikä kaverikaan ois mikään ongelma.

Miku

Ois nii kiva tutustuu ihmisii jotka esim. vois olla trans ihmisten kans kaverei tai muittenki vaa. Mul on sellane frendi jonka kans oon koulus 24/7 koska se on ainoo kenen kans oon ym, mut siis sen mielest homot ym on turhii et ne ei kuuluis tänne maailmaa et niis ei oo järkee. Mut ethä sä voi päättää kehee ihastut, right? Ja niiku muutenki sellane ärsyttävä tyyppi ja ettii kokoaja aiheen mist riidellä. Ja nyt ootte varmaa siel et miks vitus sit hengaat sen kaa? Ja siks koska en haluais olla yksin mitä jouduin olee koko viime vuoden, ni en tiiä.

Peruna

Anteeksi, itse en pidä transuista,homoista tai lesboilta ); mut en myöskään hauku niitä

Minä…

olen lesbo

7lk nyyppää boy

Jos ihminen huokuu sitä näyttää sitä liialti kaikessa ei kiitos mutta jos on normal guy ni mikäs siin

Kristallisusi

Trans, hetero, lesbo, homo….. Ihmisiä voi lokeroida helposti, its en oon bi ja pan. Voin tietenkin olla transsukupuolisten kanssa kaveri. Oon myös tomboy, ja mulla ei oo mitään ongelmaa olla ihmisten kanssa kaveri, ellei ne oo täysiä kpäitä.

# (¤.¤) #

Mä en edelleenkään tajua yhtään mitään näistä asioista :D

Azzie

Jos ei tiedä, mutta haluaa oppia, transsukupuolesta on runsaasti tietoa esim. Setan sivuilla, mutta lyhyesti, ja ehkä vähän lokeroivasti, transihminen kokee syntyneenä väärään sukupuoleen, on omasta mielestään ja kokemuksensa perusteella esimerkiksi poika, vaikka on syntynyt tytön kehoon.

Huolestunut kansalainen

Transut on kivoja

Vastaa aiheeseen: Mp?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top