Siirry sisältöön
5lk tyttö

Moikka!
Mua on ruvettu ahistelemaan tai silleen koskettelemaan mun reisiä kun istun, ja nostelemaan mua ilmaan kun ope ei kato välkällä. Se on ihan kauheen ahistavaa ja sit kun en oikee uskalla kertoo kellekkään.

Eli olin koulussa, niin yks meijän luokan poika (sillä on adhd) tuli välkällä ja vaan nosti mua ja kosketti sillee miten en ois halunnu. Se myös piti musta silleen kiinni etten saanu hetkeen ees henkeä..

Sit myöhemmin ku koulu loppu nii taksi oliki myöhässä, ja opettaja meni sisälle soittaan sille kuskille miks sillä kestää. Siellä oli vaa muutama muu lapsi ja mää ja sit vielä se yks joka ahisteli mua. Mää menin sitä tietty piiloon yhteen roskakatokseen, ja suljin sen oven mutta siitä ovesta kuulu kauheen iso pamaus ja en hädissäni saanukkaan sitä kiinni. Sit tulee se poika, ja avaa sen oven ja sulkee sen kunnolla. Se alko jo ahistaa tosi paljon ja huusin että mee pois. Ei se menny vaan se tuli mun luo ja kosketti mun reittä ja teki semmosen ahh äänen ja nosti mua ja koska oon niin pinikokonen ja se on jotai 178 cm, nii en mitenkään päässyt siitä pois. Sitten se nosti mut ja yritti heittää mua sinne missä on lasipurkkeja ja silleen lasiroskikseen. Jotenkin sain vängättyä itteni pois ja sit se istu siihen maahan roskakatokseen ja avasin nopee sen oven ja juoksin pois. Kukaan ei nähny mitä oli tapahtunut.

Sit taksi tuli, ja mentiin sinne. Siellä tietysti istu se poika ja pyys mua sen viereen, sanoin että en tuu niin sit se vaan otti mun kädestä ja riuhtas mut sinne takapenkille sen viereen. Muut oppilaat istu aika eessä. Siellö takana on 4 penkkii niin se pisti mut sinne ihan reunaan istuun ja meni iste 1 penkin kauemmas. Sit ope tarkisti et kaikilla on turvavyöt ja sit mentiin matkaan. Sitten se poika irrotti turvavyönsä kesken matkaa (kukaan muu ei huomannu) ja tuli istuun ihan mun viereen niin että sen jalka koski mun jalkaa. Yritin hivutautuu kauemmas mut sitten se pisti käden mun reidelle taas, ja teki monta semmosta aahhh ja ahh ääntä. Yritin työntää sen kättä pois mut se ei onnistunu. [osa tekstistä poistettu]

Se oli ihan kauheen ahistavaa ja siitä on nyt noin 3pv. Se ei oo enää tehnyt sitä mutta silti se on nykyään todella pelottavaa ees kattoo sitä päin. Moikka. Toivon et joku ymmärtää ja vastaa.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 5lk tyttö,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Sinisiipi

Kuulostaa ihan kauhealta! Onko mitään mahdollisuutta mainita opettajalle? Se ois paras tapa. Jos he eivät lopeta, suosittelen rehtoria. Jos sulla on hyviä kavereita, puhu asiasta heidän kanssaan, ja mahd.menkää yhdessä sanomaan ahdistelijoille, että toi on inhottavaa. Kaveriani haukuttiin emoksi, vaikka hän ei ole tosiaankaan emo. Toista kaveriani ahdisteltiin. Yritimme sanoa kiusaajille, mutta he eivät lopettaneet, vaikka koko juttu oli aika läppä. Sit sanoimme opelle, ja asia loppui. Olimme valmiina myös kertomaan reksille. Tsemppiä paljon!❤

Tyttö 12v

Apua! Kuulostaa tosi ahdistavalta! Sun on pakko kertoo jollekkin! Toi on seksuaalista ahdistelua! Muakin ahdistaisi ihan hitosti tommonen. En vrm enää tulis kouluun. Onko sulla kavereita? Koska niille voit kertoa ja ne voivat auttaa. jos et halua sanoa opettajallesi suoraan voit vaikka mennä kouluterveydenhoitajalle, joka ottaa asian haltuun. Myös kaverisi(jos on) voivat sanoa asian puolestasi.
Kenelläkään ei ole oikeutta koskea sinuun. Esimerkiksi reisien koskettelu tai muukin koskettelu, joka tuntuu ahdistavalta on seksuaalista ahdistelua.
Onkohan se ahdisteleva poika ihastunut sinuun? Se voi myös aiheuttaa lähestymistä. Vai tekeeköhän sen tahallaan, härnätäkseen? Mitä olet mieltä? Musta tuntuu pahalta, että koet tuommoista. Olen varma, että jos kerrot tuosta aikuiselle, ahdistelu loppuu. <3tsemppiä oikeesti!<3

Tyttö 12v

Toi on ihan kauheeta! Tsemppiä, ja kerro vaikka opettajalle nii se voi jutella sen pojan ja hänen vanhempiensa kanssa.

Typy010

Oon kokenu tota melkee samaa seksuaalista ahdistelua 3lk-5lk. Toi ei oo ok, sun kannattaa kertoa jollekkin, vaikka opettajalle tai mee puhumaan kuraattorille, mä oln käynyt itsekkin 5lk kuraattorilla ja se autto:) tsemppii!!❤️

Vastaa aiheeseen: Mua ahistellaan koulussa.,

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top