Siirry sisältöön
jani 96

kaikki tietää et pojat kattelee tyttöijen perseitä,tissei,mini hamei ja kasvoi(jotkut). mut mitä tytöt kattoo pojissa olettaisin ainakin et kasvoja mut mitä muuta.

builgligtyftyofyidtfrc

Kaikkea! Olemusta, hymyä, hiuksia, käytöstä, pukeutumista jne.

joomoi

kasvot tietenkin ja myös pukeutumistyyliä ;)

Nimetön

SILMÄT<3, hymy, sillee yleisesti puhdas::DD:D:DD

Sartsu – Verkk@ri<3

Moi!

Olet miettiny et mitä sä katot tytöissä, aikalailla kaikkea vissiin. No, niinhän tytötkin tekee pojissa..

Ulkonäkö (siisteys, kasvot ja kasvponpiirteet, kroppa, vaatteet ja tyyli, hiukset…..) on tietenkin se mihin silmät kiinnittää usein huomion, mutta kiinnostuisitko itse tytöstä kertomiesi juttujen perusteella jos hän käyttäytyy tyhmästi ja on luonteeltaan kamala? Veikkaanpa ettet. Elikkä vielä ulkonäköä tärkeämpää on katsoa tekoja ja tutustua ihmiseen, luonteeseen.

En ole varma tarkoititko katselemisella ja huomion kiinnittämisellä pelkästään ”silmänruokaa” niin sitten älä lue muutamaa vikaa lausetta… :D

Ja niin vielä, ole oma ittes koska kaikkihan tykkää erilaisista asioista, jonkun mielestä poijan pitää olla komea, jonkun söpö ja suloinen. Ja sitten taas mitä on olla komea, söpö tai suloinen? No, jonkun mielestä se on lihaksikas, jonkun mielestä ei todellakaan, pörröpää ja jonkun mielestä kalju. Näin se menee, usko pois.

-Sartsu

typy

mä ainakin katson ekana silmiä, hymyä ja ennenkaikkea luonnetta. ei mulle ainakaan ulkonäöllä oo suurta merkitystä, luonne ratkaisee!

Vastaa aiheeseen: mua kiinnostaa yks asia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top