Siirry sisältöön
Surullinen

Oo siis 12v 5 luokalla. Ja mun yks rinnakkaisluokkalainen kiusaa mua. Aina välillä ilman syytä haukkuu neekeriksi nigaksi nekruksi jne. Tänäänkin pölli multa rahaa ja haukku neekeriksi. [Viestistä poistettu osa.] Mulla on muutenki ongelmiin koulutyössä ja mulle on todettu masennus ja opettajaki ei näytä välittävän vaikka oon jääny jälkeen. [Viestistä poistettu osa.]

Nuortennetin yllapito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,

MLL Nuortennetin ylläpito

[Nimimerkki poistettu]

Se on rasistinen paska kenen vanhemmat ei rakasta sitä.
Kerro asiasta vanhemille ja käänny tarvittaessa poliisin puoleen.

Kata, verkk@ri

Paljon voimia ja tsemppiä syksyyn! Muista puhua aikuisille, jos kiusaaminen jatkuu.

Ehkä ei idiootti

Kerro asiasta huoltajillesi ja poliisille. Tuo kuulostaa jo vakavalta ja kiusaaja ansaistee rangaistuksen ja sinä rauhallisen opiskelupaikan ja elämän.

12v

Moi…
Muo alettiin kiusaamaan 3lk ja nyt on 6lk. Kiusaaminen ”loppui” 5lk mutta ei se ihan tunnu siltä. Mun kaverit alko jättää muo ulkopuolelle ja kaikesta tehtiin aina mun syytä. Musta puhuttiin selänyakana ja ajopa mun äitiä haukuttiin. Aloin vihata kaikkee ja kikkii mut eniten itteeni. Mä en ollu onnellinen vaikka olisin halunnut olla. 5lk kun mun kiusaaminen oli ”loppu” mun piti päästä mukamas kaikesta yli sormien napsautuksella. Kaikesta siitä valehtelusta ja pahasta olosta. Itken edelleen itseni uneen senkä pysty unohtamaan kaikkiaasioita mitä mulle on tehty tai mitä mä oon itelleni tehny. 5lk meille tuli uusi tyttö joka on mun paras ystävä, eikä mun tarvinnut olla enää yksin, mutta en vain uskalla olla onnellinen, koska muo pelottaa että muo sattuu vain enemmän. Oon paljon hiljaa koska musta tuntuu että kaikki nauraa ajos sanon jotakin. En uskalla olla oma itseni, koska kun muut pelleilee niin nauretaan mutta jos mä pelleilisin… Kaikki pitäisi sitä vain outona. En oo tottunu puhuu koska sulla ei kahteen vuoteen ollut ketään kenelle puhua ilman pelkoa että se torjuisi mut. Nykyään menee paremmin.. Edelleen on itsetuhoisia ajatuksia mutta on ne vähentynyt, samoin kuin ahdistuskohtaukset. Mulla on viimein ystävä jolle puhua. Halusin vain jakaa tänne tarinaani. Heippa nyt

Nukkamani

lol

14v tyttö joka ei jaksa tuskaa enään ollenkaan!

Moi..
Oon 14v tyttö ja mua on kiusattu jo 8vuot ja se on täyt tuskaa ollut koko ajan.. koton on ollut myös vitun vaikeet ol enkä tiiä mitä helee mun pitäis tehä!? mua on kiusattu mun ulkonäöstä, mun persoonast, erillaisuudesta eli kaikesta..mua on myös tönitty ja hakattu… en tiiä mitä tai kuka mä oikeasti olen ja en tunne itessäni mitää positiivist.. mul on tietääksenni adhd ja masennus ja mielenterveys ongelmii.. mä jopa viiltelen itteeni aina kun muhun sattuu… mut tartteen oikeest apuu!!

kaikkitietava

Oletko kertonut asiasta kenellekkään läheiselle tai opettajalle? Tuo rahanpöllimisjuttu on jo mennyt liian pitkälle. Jos et ole kertonut asiasta kenellekkään, suosittelen. Minua ei ole pientä haukkumista pahempaa ollut, joten en ole asiantuntija.

Vastaa aiheeseen: Mua kiusataan koulussa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top