Siirry sisältöön
|nimimerkki poistettu tietosuoja syistä]

Mulle on joku kaks vuotta kiusattu ja vieläkin kiusataan esim. Aina mun luokkalainen tönii mua tai lyö mua ilman syytä. Yhtenä päivänä me pelättiin säbää sit se lämäsee mua ja mun luokkalaista sitten mun toinen luokkalainen löi sitä silmään vahingossa joka perjaateessa oli oikein ehkä???

Oon 09/10

tuntematon numero error346

kavereit

Jnaica, verkk@ri

Moikka! Hyvä kun kirjoitit, on tärkeää ettet jää asian kanssa yksin. Pystyisitkö puhumaan asiasta kotona tai vaikka koulussa esimerkiksi kuraattorille? Voit myös jutella lasten ja nuorten chatissa luotettavan aikuisen kanssa huolistasi ja hän auttaa etsimään apua. Chat on auki su-ke klo 17-20

tsemppiä <3
-Janica

Kaveri mangeetti

Hei!
Minuakin kiusattiin ja se on loppunut, koska räjähdin niille jotka kiusasivat minua. Kiusaaminen ei ole koskaan oikein älkääkä antako kiusaajille sellaista kuvaa että olette heikkoja, koska silloin ne alkavat kousaamaan vielä enemmän. Ihan vain kokemuksesta.
Tsemppii!

your local helper

ei ole reilua tuollainen että ihmisiä kiusataan vain esim iän takia!

Kiusattu

Hei mua on myös kiusattu…kestin sitä 9vuotta ennen ku uskalsin puhua siitä kellekään ketään ei pitäisi kiusata !!! Suosittelen jutella jonkun vanhemman kanssa tai vaikka opettajan kanssa eikä kannata jäädä yksin itse nimittäin kärsin vakavasta masennuksesta kiusaamisen takia ja se jätti ikuiset arvet 😣voimia sulle ❤️

girl011

Moi! Mitä voisin tehä, koska mun yhtä ei niin läheistä kaveria kiusataan.
Meidän välit ei oo kauheen hyvät ja ei olla hirveesti yhteydessä. Haluaisin kuitenkin auttaa sitä sekä ennen kaikkea parantaa meijjän välejä. voisin itse asiassa kertoa koko tarinan tähän päivään asti.
Ollaan tunnettu 2018 syksystä. Soittelu alko ja pian me nähtiinkin. Kaikki oli hyvin kunnes…
Tuli syksy 2019 ja me sorruttiin kahestaan johonkin tosi tyhmää. Me kiusattiin yhtä mun luokkalaista joka oli ollu vähän ärsyttävä mua kohtaan muttei todellakaan niin ärsyttävä et se ois ansainnu kiusaamista. mä sain siitä asiasta rangaistuksen mut se mun kaveri ei saanu. Pyydettiin anteeks siltä tyypiltä ja kaikki oli hyvin.
Sitten keväällä 2020 nähtiin jälleen. Se tuli meille ja Se sano: sä et oo laiha. Noi sanat satutti mua. Mulla oli ollu jo vähän aikaa lieviä ulkonäköpaineita ja nyt ne kasvoi.hän on itse tosi hoikka.
Tätä nykyä tää mun kaveri on koulukiusattu. [osa viestistä poistettu. Emme julkaise tietoja, joista henkilön voi tunnistaa]
Mulla on tiistaina aika kuraattorille. Pitäiskö mun kertoa tästä siellä?
Kiitti jos jaksat lukee tänne asti. Tsemppiä kaikille!

Jullez

Mua on kiusattu eskarista asti, mut en oo uskaltanut kertoo opelle, äidille tai iskälle, koska mä en haluu et ne joutuu hankaluuksii ja en myöskään haluu vastaa mihinkää kysymyksiin koska oon ihan sairaan huono kuvailemaan kaikkee.

Vastaa aiheeseen: Mua kiusataan koulussa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top