Siirry sisältöön
omenamehu

Oon 6lk tyttö ja oon koulussa aika hiljanen.Meidän luokalta melkein kaikki pojat kiusaa ja haukkuu mua vaikka oon ihan saman lainen kun muut.Kouluun on ikävä mennä kun tietää että kaikki pojat alkaa hokemaan mun nimeä vääristettynä ja mulla r-vika jonka takia ihan mitä vaan sanon ne toistaa sen oudon kuulosesti.IHAN joka päivä saan kuulla tällasta:sä oot ruma,et osaa sanoa ärrää,sun isi on ojajuoppo,sun veljet ei osaa lasketella… ja sitten koulussa monella on jumppapallot penkin sijasta niin ainaku ne menee mun ohi ne potkii mun jumppapalloa tai heittelee mua jonku muun pallolla.Ihan sama mitä teen ne alkaa nauramaan mulle ja heittämään läppää musta.Jätän niitten takii luokkaretkenki väliin ja oon niin ilone ku me lähetään turkkiin eikä mun tarvi kärsii niitten takii kokonaiseen viikkoon.tätä on jatkunu yli vuosi…;(

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Mua kiusataan liikaa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top