Siirry sisältöön
Tyttö 09

Eli siis mulla on varmaan joku vuosimallia 2014 oleva samsung, joka on tosi pieni ja siinä on huono kamera eikä siihen mahu paljon kuvii tai sovelluksii. Ja meillä on koulussa välitunneilla lupa olla puhelimella ja tottakai kaikki mun kaverit on niitten uusilla hienoilla isoilla puhelimilla ja kun yritän alottaa keskustelun ne ei haluu jatkaa kun niillä on niin tärkeetä tekemistä niitten puhelimilla ja mua hävettää istuu yksin hiljaa ilman pihelinta, mut jos oon puhelimella niin meijän koulun suositut tytöt tulee nauraan sille kuinka pieni puhelin mulla on. Mua on muunmuassa sanottu köyhäks ja luuseriks vaan koska mun puhelin ei oo yhtä hieno ja iso kun niitten isot uusimmat iphonet. Ja mun vanhemmat ei haluu ostaa uutta puhelinta, koska mun puhelin ei oo rikki ja kun ne oli mun ikäsii niin niillä ei es ollu puhelimii, ja niitten mielestä mun pitää olla kiitollinen siitä mitä mulla on ja toki oon kiitollinen mut se on inhottavaa kun muut saa aina uuden kun kaupoille tulee uus malli mut mä käytän yhä samaa 2014 mallia olevaa samsungia jota oon käyttäny jo 6v

Anteeks kaikki kirjotusvirheet, ja toivottavasti es joku vastaa <3

Poika 07

Hei,
itselläni taitaa olla puhelin vuosimallia 2015, vaikka se onkin valmistettu myöhemmin. Itselläni on ollut kaksi puhelinta, toinen vuosimallia 2014. Vanhempi toimii ihan hyvin, mutta sain lahjaksi uuden muutama vuosi sitten, vaikka en edes halunnut sitä. Otin uudemman mallin käyttöön paremman suorituskyvyn ja uudemman järjestelmän vuoksi, mutta vanha riittäisi ihan hyvin: silläkin voi soittaa, kirjoittaa tekstiviestejä, paikantaa itsensä, ottaa valokuvia ja vähän muutakin. Internetiin sillä ei pääse vanhentuneen käyttöjärjestelmän takia. Puhelimen koko ei vaikuta sen toimivuuteen millään tavalla. Vanhan puhelimeni koko on noin 12x6x1 cm ja uusi on pari senttiä isompi ja muutaman millin ohuempi. Uuden puhelimen ostaminen on täysin turhaa luonnonvarojen haaskausta ja monesti puhelimet ja niiden raaka-aineet valmistetaan kovin epäeettisillä menetelmillä, kuten lapsityövoimalla.

Poika 07

⭐🔷️Kristallienkeli🔷️⭐

Mulla on kaksi puhelinta, ennen oli kolme, mutta se annettiin mun siskolle. Mun ensimmäinen puhelin on 2014, se joka annettiin 2019, ja nykynen 2020. No, on mulla kolmaskin/neljäskin puhelin, joka on joku 2005, mutta sitä en laske…

tyttö08

Moi! Mun mielestä on just parasta jos ees joku ymmärtää ettei kokoajan tarvii olla ostamassa uusinta puhelinta. Vanhaa voi käyttää just niin kauan kun se vaan toimii. Mulla oli 1-3 luokilla näppäinpuhelin. Sillä pääsi pelaamaan yhtä peliä ja soittamaan sekä lähettämään viestejä. 3 luokalla sain ekan kosketusnäyttöpuhelimen. Se on huawei honor 7 lite. Sen jälkeisen puhelimen sain kai 7 luokalla, joka on redmi note 9 pro. Sen näyttö meni kuitenkin rikki kun se oli kivellä ja astuin sen päälle. Sen rikkoutumisen vuoksi käytän nyt vanhaa Huaweita, joka toimii ihan hyvin edelleen. Siirryn takaisin Redmi note 9 prohon kun se on saatu korjattua. Kun se meni rikki, mun vanhemmat ehdotti kokomaan uutta puhelinta, mutta en suostunut koska se on mun käyttötarkoitukseen täysin sopiva puhelin. Se 5 vuotta vanha huaweikin on hyvä. Kun oon käyttänyt sitä huaweita koulussa, niin tietenkin mun luokan pojat on tullut nimittelemään mua ja mun puhelinta mutta sen ei pitäis olla niin todellakaan. Ketään ei kuuluisi kiusata. Tsemppiä sulle<3

Tyttö 14/08

(:

ei kannata välittää siitä.Mikä järki edes ostaa uusia puhelimia jatkuvasti?
Kannattaa myös kertoa aikuiselle,joka voisi auttaa myös.
JA mun mielestä ei nyt tommosia kuuluis verrata ja kiusata siitä,jos on vaan että voit osoittaa hädän tullessa niin se on se pääasia. Nehän on kehitettyki enemmän jos tulee hätä.

Sinililja

Sain tänä syksynä uuden puhelimen, joka on ihan nykyaikainen, mutta ennen sitä mulla oli joskus kolmosluokalla (mun eka puhelin) saatu Nokian NÄPPÄINPUHELIN jossa EI OLLUT KAMERAA EIKÄ NETTIÄ. Joten joo… Kyllä mä mieluummin oisin sun puhelimes ottanut kun miun edellisen. Ymmärrän, miltä sinusta tuntuu. Tsemppiä ❤️

M [nimimerkkiä muutettu]

Sano niille, että ne välittää niiden puhelimista enemmän kuin niiden elämästä.

14v tytsy

Voi ei!! Siis toi on ihan super ärsyttävää nykyää miten heti ku ei oo uusin Iphone nii sit on yhtäkkii köyhä, ja ylipäätää jos ei oo iphone nii sit on muka ”outo”. Mullaki oli tosi kauan joku huawei tai joku vastaava josta kaikki aina sano jotain et ”eks oo varaa parempaa” tai jotai mut kannattaa vaa ignooraa noi ja yrittää saada tommoset ihmiset pois sun elämästä. Sil ei sais olla mitää välii et minkä merkkine ja kokone joku sun puhelin on, samalla tavalla ne kaikki toimii. Ja siis just toi et vanhemmat sanoo et ei meilkää ollu sun ikäsenä on siis todellaki ollu jotain mitä mulle on sanottu tosi usein myös. Nykyään mul on iphone 8 joka ostettiin swappielta ja siitäki jouduin ite maksaa osan ku muuten ei olis suostunu, koska aatteli että rikon sen heti.

Tsemii kuitenki sulle, kyl asiat tulee kääntyy paremmi!

08 tyttö

Mulla on nyt uusi puhelin, koska vanhassa akku kului tosi nopeasti, mutta sitä ennen mulla oli vanhempi ja pienempi puhelin kuin muilla mun luokkalaisilla. Mua ei koskaan kiusattu sen takia, mutta aina jos mä katoin mun kännykkää koulussa tai harrastuksissa niin mä piilotin sen. Sun kannattaa yrittää hankkia parempia kavereita jotka ei välitä pelkästään niiden puhelimista, ja voitte tehdä välitunnilla jotain muuta.

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Voi ei!!!!!!!!!!!
Siinä ei ole mitään järkeä jos kiusataan vaan puhelimen takia!! Pitää olla tyytyväinen siihen että on puhelin!! Älä kuuntele niitä sun koululaisia!! Ketään ei saa sanoa köyhäksi tai luuseriksi!!
Toivottavasti auttoi. Hyvää kesän odotusta kaikille. Ei kyllä näytä siltä että kesä olisi tulossa ainakaan meillä päin

Jeps

Samaistun. Mulla on aina ollut suoraan sanottuna paska puhelin muiden mielestä. Laginut koko ajan, muistia ehkä 10-15gt ja näyttö rikki.

Eipä se ole kuitenkaan elämää haitannut, päin vastoin. Nykyään jokainen tuntuu olevan niin kiinni puhelimissa, ja tunnillakin vain: ”Pakko kattoo ku Irma-Marja lähetti snäpin”.

Joskus tunnen oloni jopa yksinäiseksi välkillä puhelinvirrassa, kun olen ainoa kuka ei käytä puhelintaan (ei vaan ole tekemistä.).
On kuitenkin hauskempaa seurata muiden juttuja ja ketä kävelee ohi ja tajuta, että toi Markku on selkeesti ihastunut Irmaan. (Joo kuulostaa hyvin oudolta, pahoittelut)
Lisäksi joskus myös tunnen oloni valistuneemmaksi, luen kirjoja melko paljon joten osaan kirjoittaakin paljon paremmin, kuin snäppiaddiktit: emt tuu vaik thä ei meil mitää oo vai, mitö mietit??!?!??!

Jooh.

Sain toissa vuonna päivitetyn Samsungin. Paras puhelin mitä on ollut ikinä, mutta ei mikään uusin malli tai tonnin Iphone. Ja olen ylpeä siitä, olepa sinäkin. 👍

08

raju

mitä väliä?

17v äijä

Mulla oli sama ala-asteella. Tuut vielä myöhemmin olee kiitollinen tästä vanhemmille, koska puhelinten liikakäyttö lapsena korruptoi mielen

Vastaa aiheeseen: Mua kiusataan mun puhelimen takia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top