Siirry sisältöön
kiusattu

mua kiusataan jokapäivä en enää jaksasitä enkäsiedä että muita kiusataan mua isommat kiusaa mua enkä halua enää mennä kouluun mun kiusaaja haluuaa aika usein munluokse yötä ja kunse pääsee mun luokse sesaattaa kiusata mua

Kida

Sun kannattaa kertoo jollekki kiusaamisesta,vaikka äidilles tai iskälle tai jollekki muulle aikuiselle.Itsekkin tiiän miltä tuo tuntuu,mua kiusataan mun uskonnon takia.Olen katsos Islam uskonnossa.
Jos multa kysytään sun ei kannata ehkä ottaa kiusaajaa yöksi ellet ole ihan varma itse asiasta.Suosittelen että tutustutte ensin ennen yökyläily hommaa.
Mutta toivon että kiusaamisesi loppuu!Se on ihan tyhmää,muista että jos asia painaa voit tulla tänne jutteleen asiasta.Mä ja tää nettisivu ja aikuiset yritetään auttaa ^^.Tiiän miltä toi tuntuu ja autan sua niin hyvin kuin voin.

PS:Älä siedä muiden kiusaamista!Puutu heidän puolesta asiaan!Niin näytät että osaat sanoa vastaan.

Nimetön

Mäkin suosittelen vanhemmille tms. kertomista, se auttaa! Olen itsekin ollut kiusattu ja syrjitty, joten tiedän mistä puhun. Silloin tuntee ettei ole enää yksin asian kanssa, eikä kiusaaminen oo koskaan sun syy! Ja jos tuo yökyläkaverisi kiusaa sua, älkää kyläilkö. Ei oo oikein, et hän käy sun luonas vaan päästäkseen kiusaamaan sua.

Jaksamista sulle, ja toivon myös et sun kiusaamises lakkais!

Vastaa aiheeseen: mua kiusataan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top