Siirry sisältöön
Vekku

Mua kiusataan ja on kiusattu jo monta vuotta.
Kiusaaminen ei millään lopu ja nykyinen opettajani
ei välitä siitä yhtään.Se vain valittaa,kun olen
niin ¨herkkänahkainen¨.Joo,olen herkkä.
Eikö opettajan pitäisi auttaa oppilaita,kun heitä kiusataan?
Ope myös saa minut usein hermostumaan.Epäilen,että ihan tahallaan.
Miten saisin kiusaamiseen lopun?Olen yrittänyt
olla myös välittämättä eikä se auta :(

tyttö

Yritä tutustua sun opettajaan. Jos opettaja on sinun mielestä epämukava ,niin kyllä kuoren alta löytyy ystävällinen luonne. Jos opettajalle kilttinä oleminen ei auta,niin kerro vanhemmille.Vanhemmat voi auttaa paljon. Kerro rehtorille se voi auttaa

Salla-Serena , Verkk@ri

Heips! :)

Oot ihan oikeessa, ettei opettaja missään tapauksessa sais kääntyä sua vastaan, vaan sen pitäis tukea sua!

Jos teijän koulussa on kuraattori tai koulupsykologi tai terveydenhoitaja, kannattaa mennä puhuu sellaselle :) voi olla et se maikka ei omilta kiireiltään kerkeä puuttumaan kiusaamiseesi, vaikka hän olisi itsekkin huomannut sen. onhan hänkin ihminen :)
sun ei tarvii kestää kiusaamista, ja mitä pidempää se vielä jatkuu sitä enemmän sun kiusaajat pystyy satuttaa sua ja sitähän ne haluu.

täs tilantees ei oikeen voi tehä muuta ku puhua jollekki aikuiselle, tietty jos pystyisit vaikka puhumaan vanhemmillesi, voisivat hekin tehdä jotain kiusaamisen lopettamiseksi.

Tsemppiä ja hyvää kevään odotusta! :)

Vekku

Mun ongelma on,että mun opettaja on rehtori,koulukuraattori- ja psygologi eivät käy meidän koululla melkein koskaan :( Oon puhunu vanhemmille,mutta ope vääristää niille asioita ja asia jää AINA siihen :( Myös muut opettajat ovat mua vastaan,ja juoruaa kaiken reksille,jos tuun sanoon.Joskus mä puran mun surua,sitten se menee siihen että ope sanoo ¨Miks sää KIUSAAT,jos susta kiusaaminen on inhottavaa.¨-tyyliin.

Vastaa aiheeseen: Mua kiusataan,en saa siihen apua!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top