Siirry sisältöön
kiusattu

Hei! Tiedättekö pelin BlockStar Planet?
Minua on kiusattu siinä peliissä. En muista minkä niminen käyttäjä chattasi minulle kiusauksia. Olin nimellä [nimi poistettu] ja olin yhden talon katolla. Kun hyppäsin sinne katolle siellä oli kaksi pelaajill Ne alkoivat chatata minulle esim. olet tyhmä, lyö * ja muuta vastaavaa. Poistin pelin koska en tykännyt siitä että minua kiusattiin.

Tukari Pohjanmaalta

Aina peleihin mahtuu trolleja ja muita kiusanhenkiä, joille ei useimmiten voi tehdä mitään. Täytyy vain ajatella, että he eivät tarkoita sitä henkilökohtaisesti, he etsivät alati uusia ihmisiä, joille voisivat mennä irvistelemään ja härnäämään.
Mutta onneksi netissä suurin osa kuitenkin osaa käyttäytyä vastuullisesti ja toisia kunnioittavasti. Näytetään itse hyvää esimerkkiä ja sivuutetaan trollit jne.

Hyvää kevään alkua, olkoon se lämmin ja aurinkoinen.

muumi

hm no onhan se ikävää mutta ei kanata otta peli trolleja turhan vakavasti koska ne kuitenkin on jotai 8v jonnei jotka luulee että’ on cuulei mut ei se kyl oo

Ofmg

Siin voi ilmottaa ja estää

Joku kiusattu

Mua on kiusattu blockstar planetissa en ota sitä henkilokohtaisesti sillä he eivät tarkoita sitä. Välillä minua kiusataan myö kun louhii siinä pelissä
Vinkki: Älä ota sitä henkilö kohtaisesti me on vaan jotai 8.v jonnei

Pelaaja blockstarplanetissa

Blockstar planetissa on semmoinen juttu kuin roolaus, se tarkoittaa sitä että tehdään asioita ja että ei oikeasti tarkoita sitä. Eli ei kannata ottaa tosissaan sitä. Mitta sitten on myös niitä oikeita kiusaajia, jotka oikeasti tekevät pahaa. Siinä tapauksessa kannattaa ilmoittaa, tai vaikka jopa estää kyseinen henkilö.

kiusattu

Kiitos kaikille❣️

Hanne

No onhan toi aika tyhmää.

kiusattu

Muuten tosta 8v jonne jutusta vielä sellainen asia että kun tuo tapahtui, olin 8. Nyt olen 10

Blockstaarin pelaaja

Joo pelaan minäkin en kiusaa

Se syrjitty lapsi

Onhan tuo aika ikävää. Minä pelaan samaa peliä ja minulle on tehty samalla tavoin. Esim. *tappaa* juttuja, mutta sille voi tehdä jotain. Minä esimerkiksi sanoin että ei tehoa.

sun isäs

ok

bsp pelaaja

Pelaan bsp ja olen nähnyt sellaista kiusaamista, jota ne eivät tarkoita. Esimerkiksi ” lyö* ” on ropettamista eli roolipelaamista, siitä ei kannata suuttua vaan vaikka häipyä tai itse olen joskus lähtenyt mukaan roolipelaamiseen. Se on vain läpälla tarkoitettua ’kiusaamista’. Mutta bsp:issa on myös niitä ihmisiä jotka on kivoja ja ystävällisiä. Jos kyseinen henkilö ärsyttää oikeasti voit estää hänet, koska silloin et saa hänen viestejä. (edes chatissa)

ei bsp pelaaja

juu eihä se kivaa oo

block pelaaja

Ihan sika tyhmää mäkin pelaan sitä mutta en ole kiusaaja

Vastaa aiheeseen: Mua kiusattiin " BlockStar Planetissa "

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top