Siirry sisältöön
Outolintu

Siis tiedän, että tässä ei ole yhtään mitään häpeämistä, mutta en kehtaa käyttää kotona rintsikoita. Mä käytän koulussa, mutta heti, kun mä tuun kotiin niin heitän ne heti pois. Mä haluaisin niitä käyttää mutta en kehtaa. Yksi syy on myös se, että ne näkyy paidan läpi. Mua ärsyttää kans se, että mun rinnat on tälläset roikkuvat ja tyhmän näköset. Niin en tiiä liittyykö asiaan, mutta ilmotan kumminkin, että rintojen koko ois sellanen 75c ja ikää 14-vuotta.

Nimetön

Ai sulla on c-kuppi ja kuljet kotona ilman liivejä? Eikös se ole epämukavampaa…

:))

Voisiks sä käyttää saumattomia tuubitoppimalleja?:)

Outolintu

Näin on asian laita, että c-kupis kulejen ilman rintsikoita. Kieltämättä hyvin epämukavaa.

Tuo yuubitoppi juttu idea oli kyllä hyvä. Voisin kokeillakkin :)

varsa

Ostin itse vasta tässä lähiaikoina ja tuohon ”ongelmaasi” liittyen, kannattaisin kyllä tuota tuubitoppi ideaa.

Outo muija jonka rinnat alko kasvaan 10v

Rintsikois ei oo mitään hävettävää! Tajuun kyllä, ku esim mulla tuntu ekaks epämukavalt olla mun faijan edes rintsikoil mut sitte pikkuhiljaa tajusin et se on ihan fine! Jos tuntuu epämukavalt voit laittaa jonku peittävämmän paidan tai käyttää urheilutoppii rintsikoiden päällä!

T-paitaliivit. Ei näy läpi!

Kata, verkk@ri

Tiiätkö mitä, mullakin hyvin harvoin kotona rintsikat koska ne tuntuu vaan epämukavalta päällä! Eikös sitä kotona saa olla ihan niin kuin hyvältä tuntuu? :)

Suosittelen, että mee käymään asiantuntijalla jossain rintaliiviliikkeessä. He osaisi neuvoa sulle sellaset rintsikat mitkä sopii just sun rinnoille! <3 Ja hei jokaisen rinnat on erilaiset ja elämän myötä ne voi myös muokkaantua. Mut ne on just sun rinnat ja ei niitä kannata hävetä! <3

Possu 123456

Mä käytän vaan julkisilla paikoilla rintaliivejä. En käytä kotona enkä asuntolassa.

dramalama(🏳️‍🌈)

Mulla liivit on enemmän suuri kunnia:D Ymmärrän silti ton sun jutun. Tuubitoppi ihan nice, mua kiristää, eikä mulla ees käytännössä oo rintoi. Äiti on silleen ”älä nuku liivien kaa” kun tykkään käyttää niin paljon. Onko normii jos tuntee olonsa alastomaksi ilman liivei? Mietin vaan.
Sitten että mikä toi kuppijuttu on? Siis ei hajuukaa. Tiiäm vaan AA:n… Heheh..!

Vastaa aiheeseen: mua nolottaa rintsikat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top