Siirry sisältöön
N

Tarvitsen apua mitä mun pitäs tehä oon siis 16v poika. oon aina tykänny tytöistä mutta nyt 3kk aikana mua ei kukaan tyttö innosta yhtään ja kokoajan pyörii mielessä oonko homo tai bi enkä todelakaan haluisi en ole siis yhtään vastaan mutta en vain halua. Mun pää on ihan kujalla kaikesta voiteko auttaa.

Kissuli

Moi! Tähän mulla ei oo suoraa vastausta, mutta halusin vaan toivottaa sulle tsemppiä! 💞💞 Saatat olla bi, mutta toivottavasti pystyt elämään sen kanssa. Seksuaalisuus ei ole kovin selkee homma 💗💗

Jokuvaa

Moi! En osaa antaa mitään suoraa vastausta mut vertaistukea kylläkin. Ite olin vähän aikaa sitten samankaltasessa tilanteessa ja mietin paljon omaa seksuaalisuuttani, jossain kohtaa olin bi tai jossain kohtaa pan, välillä taas hetero. Halusin olla hetero mutta kuitenkin tunsin vetoa myös tyttöihin. Lopulta hyväksyin asian ja olen tällä hetkellä bi. Toki mun mielestä voit olla hetero ja silti pitää miehiä puoleensa vetävinä. Mutta kuten sanoin mulla ei oo suoraa vastausta et parhaiten se selviää kun annat itelles vähän aikaa, katot keneen ihastut ja jos seurustelet niin minkä sukupuolen kanssa? En osaa auttaa enempää

Äijä

Äläs nyt vielä panikoi. Ei aina tartte olla kiinnostunut jostain. Sen sanon ainakin, että en usko että olet homo.

Onko miehet/pojat kiinnostanut sinua? Jos on, olet bi.

Kyllä mä uskon että oot hetero, ehkä.

.

Ja voihan olla vaan silleen että et vaa oo löytäny ketään ihanaa/kivaa/mukavaa tyttöö joka kiinnostais sua…tsemppii💖💖

Jokuvaan

Niin ja eihän ihmisen tarvitse tietää mikä on tai ei tätä asiaa välttämättä tarvitse luokitella mitenkää oot vaa sitä mitä haluut olla ja annat mennä elämässäs.

15v poika

Tiedän tunteen, sillä erolla että kiinnostus tyttöihin ei ole hävinnyt, mutta silti oon kokenut kevyttä vetoa joihinkin poikiin. Mutta kun olen miettinyt voisinko olla suhteessa pojan kanssa niin olen todennut että koska en haluaisi panna tai suudella pojan kanssa en voisi olla suhteessa pojan kanssa. Edellä mainittujen asioiden takia olen tullut johtopäätökseen että en ole Bi vaikka koenkin pientä vetoa poikiin.

Vastaa aiheeseen: mua pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top