Siirry sisältöön
Se joka on aina yksin

Oon nyt jo about 2 ja puol vuotta koittanu päästä eroon tästä tunteesta. Tunnen kokoajan mun rintakehän kohalla sellasta ihme painetta ja mulla on 24/7 paha olla niin paha et tekis mieli satuttaa itteeni? Ja saan aina about viikon välein paniikki kohtauksia. Kerroin mun vanhemmille vihdoin 2 vuoden jälkeen tästä ja ekat 3 kertaa ne vaan sano et kyllä se ohi menee. Noh en tietenkää pystyny kertoon koko totuutta. [osa tekstistä poistettu] Nyt ku sanoin vihdoin 4 tai 5 kerran mun olosta vanhemmat soitti johonki ja sieltä on nyt piahkoin tulossa joku lähete johonki. Mut ongelma on se et en pysty puhuun kellekkää tuntemattomalle :( alan heti itkeen kun mun pitäis kertoo asia. Mitä mun pitäis tehdä?

Nimetön

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Mua sattuu henkisesti.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top